Marius Florea Vizante a demonstrat la preselecţiile show-ului că poate fi juratul „Crizante”, „Improvizante”, după cum copiii i-au zis, sau chiar un mare bucătar care a scris cărţi de bucate. El i-a făcut pe cei mici să nu uite că ingredientul de bază în orice reţetă este voia bună din bucătărie. Hazliu şi mereu pus pe şotii, Vizante le-a pregătit celor mici o surpriză de proporţii, ducându-i într-un loc special în care el a dat tonul distracţiei: s-a urcat pe tiroliană, cu toate că era destinată copiilor, şi nu s-a dat jos decât atunci când cei mici nu au început să strige că vor şi ei să se dea.
Preselecţiile „Junior Chef” s-au terminat, s-a tras linie şi s-au adunat cei mai talentaţi concurenţi veniţi să-i impresioneze pe cei trei juraţi, Anca Lungu, Horia Vîrlan şi Marius Florea Vizante. Echipele fiind formate, membrii juriului le-au pregătit o mulţime de surprize prichindeilor.
Pe parcursul preselecţiilor, Prinţesa Polonic a fost dulce şi mămoasă, după cum cei mici au mărturisit, şi se pare că nici nu le putea pregăti o surpriză mai dulce decât a făcut-o deja: în prima semifinală, i-a dus pe cei mici la fabrica de ciocolată şi le-a arătat secretele fabricării mult iubitului desert.
Care au fost surprizele pe care ceilalţi doi juraţi, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan, le-au pregătit echipelor, rămâne de văzut la „Junior Chef”, în ediţia de luni, de la 20:30, la Antena 1.
Ei sunt primii patru semifinaliști din echipa Prințesei Polonic!... Video. Juraţii „Junior Chef”, într-o ipostază haioasă...