Antena Căutare

Andrei Roşu se alătură distribuţiei Lia – Soţia soţului meu, de la Antena 1

Săptămâna aceasta, un nou personaj îşi face simţită prezenţa în serialul Lia – Soția soțului meu, de la Antena 1.

Andrei Roşu se alătură distribuţiei Lia – Soţia soţului meu, de la Antena 1 Galerie
Andrei Roşu se alătură distribuţiei Lia – Soţia soţului meu, de la Antena 1 | Antena 1

Este vorba despre Daniel, un personaj misterios, alunecos şi plin de secrete, interpretat de către actorul Andrei Roşu. Telespectatorii îl vor putea urmări în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, distribuție completă. Cine sunt actorii care dau viață personajelor serialului

Lucrurile se complică atunci când Dani o întâlneşte pe Lia

Un nou nume completează distribuţia serialului de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1, Lia – Soţia soţului meu. Începând de joia aceasta, telespectatorii îl vor putea urmări pe Andrei Roşu în rolul lui Daniel, un tânăr cu aparenţe înşelătoare, care nu lasă niciodată să i se vadă adevăratele intenţii.

Deşi pare că e de partea lui Gianni (Andrei Aradits), lucrurile se complică atunci când Dani o întâlneşte pe Lia (Ana Bodea), care îl cunoaşte de mai demult. Legătura dintre el şi Lia nu trece neobservată nici de Petru (Ştefan Floroaica), ce are toate motivele să fie gelos.

„Personajul meu, Dani este un personaj misterios, alunecos şi plin de secrete. Îşi urmăreşte scopurile cu tenacitate şi răbdare. Se foloseşte de oricine şi orice pentru a-şi duce la bun sfârşit planurile. Pe măsură ce povestea se derulează, încet, încet, secretele încep să iasă la suprafaţă. Mă bucur şi trebuie să recunosc că mi-a fost dor de televiziune, de oamenii minunaţi din echipă şi de un personaj atât de complex cum e Dani. Şi pentru asta îi mulţumesc doamnei Ruxandra Ion”, mărturiseşte Andrei Roşu.

Cine este Daniel și ce relație a avut cu Lia în trecut? Cât de mult va complica apariția lui deja zdruncinata relație dintre Lia și Petru? Ce pun la cale Daniel și Gianni? Toate aceste întrebări își vor găsi răspunsurile în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, în serialul Lia – Soția soțului meu.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 7 și 8, sezonul 2, din 14 septembrie 2023. Lia vrea să afle adevărul despre Gianni

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 25, 23 noiembrie 2023. Petru le cere socoteală lui Alice și Răzvan: Nu e copilul meu? Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 25, 23 noiembrie 2023. Petru le cere socoteală lui Alice și Răzvan: Nu e copilul meu? Joi, 23.11.2023, 23:10
Video recomandate
La mulți ani, Antena 1!
La mulți ani, Antena 1! Marti, 28.11.2023, 17:00
Un nou personaj controversat vine să tulbure povestea Lia – Soţia soţului meu. „Adevărul va ieși la lumină. Sau nu!”

Un nou personaj controversat vine să tulbure povestea Lia – Soţia soţului meu. „Adevărul va ieși la lumină. Sau nu!”

Un nou personaj îşi face simţită prezența în distribuția serialului produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1, Lia – Soția soțului meu. Este vorba despre Fabian, fratele lui Gabi (Doiniţa Oancea), de care aceasta a încercat să se îndepărteze cu orice preţ. Fabian va fi interpretat de către actorul Shahbazimoghadam Mohammad Jawad. Serialul, care aduce în prim-plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni, poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Marti, 28.11.2023, 10:04
Cristina Ciobănaşu va fi Anastasia (Sia), un personaj cu totul inedit în universul serialului Lia – Soţia soţului meu

Cristina Ciobănaşu va fi Anastasia (Sia), un personaj cu totul inedit în universul serialului Lia – Soţia soţului meu

Începând din 30 noiembrie, un nou personaj cu totul inedit în universul serialului Lia – Soţia soţului meu îşi va face apariţia în povestea care ține milioane de telespectatori în fața micilor ecrane, în fiecare joi, de la 20:30. Cristina Ciobănaşu o va interpreta pe Anastasia (Sia), o tânără care apare pe neaşteptate în viaţa lui Nae (Marian Râlea) şi, implicit, a lui Petru (Ştefan Floroaica).

Luni, 27.11.2023, 10:30
Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 13. Carmen Ionescu, Ioana Blaj, Ștefan Floroaica și alții răspund unei noi provocări

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 13. Carmen Ionescu, Ioana Blaj, Ștefan Floroaica și alții răspund unei noi provocări

Ce se întâmplă în culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descoperă actorii care dau viață personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției românești. Tot ce vrei e să dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede în AntenaPLAY!

Joi, 23.11.2023, 15:04
Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 25 și 26, sezonul2, din 23noiembrie 2023. Petru află adevărul despre sarcina lui Alice

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 25 și 26, sezonul2, din 23noiembrie 2023. Petru află adevărul despre sarcina lui Alice

În episioadele 25 și 26 din Lia - Soția soțului meu, Lia și Petru află că Alice ar putea fi însărcinată cu Răzvan. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Joi, 23.11.2023, 13:13
Ultimele știri
x