Antena Căutare

Penultima difuzare din acest sezon Lia – Soţia soţului meu, lider de piaţă şi record de audienţă pe publicul comercial feminin

Cele mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu, penultimele din acest sezon, difuzate aseară, la Antena 1, i-au captivat pe telespectatori, proiectul ce poartă semnătura Ruxandra Ion şi Dream Film Production fiind lider de piaţă la nivelul publicului comercial feminin.

colaj foto actor lia - sotia sotului meu Galerie
Cele mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu, penultimele din acest sezon, difuzate aseară, la Antena 1, i-au captivat pe telespectatori. | Profimedia

Totodată, serialul a înregistrat un record de audienţă atât ca rating, cât şi la nivelul cotei de piaţă, atât pe segmentul comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, cât şi pe publicul comercial feminin. 1.3 milioane de telespectatori, la nivel naţional, au urmărit, aseară, continuarea poveştii de iubire unice, dar încercată de trădări şi minciuni.

Penultima difuzare din acest sezon Lia – Soţia soţului meu, lider de piaţă şi record de audienţă pe publicul comercial feminin

Astfel, conform Kantar Media, cele mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu au condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului comercial feminin cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, înregistrând 7.3 puncte de rating şi 24% cota de piaţă,. Şi în intervalul 21:32 -23:09, serialul Lia – Soţia soţului meu a condus clasamentul audienţelor, la nivelul tuturor categoriilor de public.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 31 și 32, sezonul 2, din 14 decembrie 2023. Alice este demascată

Penultimele episoade din acest sezon ale serialului Lia – Soţia soţului meu au adăugat noi note dramatice în povestea deja tumultoasă a protagoniştilor. Un personaj cu totul inedit în universul serialului şi-a făcut de curând apariţia în povestea care ține milioane de telespectatori în fața micilor ecrane, în fiecare joi, de la 20:30.

Cristina Ciobănaşu, care o interpretează pe Anastasia (Sia) a apărut pe neaşteptate în viaţa lui Nae (Marian Râlea), iar dezvăluirea pe care acesta i-a făcut-o îi va schimba total viaţa: „Trebuie să vorbim despre mama ta. Sunt tatăl tău!”. Tot aseară, Alice (Ioana Blaj), a aflat că planul său a dat din nou greş şi că, de fapt, Carla (Mara Oprea) a fost atacată, şi nu Lia (Ana Bodea), aşa cum îşi dorea ea. Mai mult, Răzvan nu a mai putut ţine secretul: „Alice pierduse sarcina înainte. Nu s-a culcat cu mine, dar nici cu Petru. A fost o înscenare!”, i-a spus el Otiliei, căreia nu i-a venit să creadă că propria ei fiică a putut fi capabilă de aşa ceva. „Au avut dreptate toţi! Tu nu eşti zdravănă! M-ai minţit, ca să fiu de partea ta! Tu nu vezi cât rău ai făcut?” , a confruntat-o ea pe Alice. În tot acest timp, Lia a luat o decizie care îi va schimba total viaţa: „Eu trebuie să plec şi tu trebuie să rămâi aici. E imposibil să fim împreună. Înţelege, iubirea noastră e imposibilă!”. Ce se va întâmpla cu (Ana Bodea), Petru (Ştefan Floroaica) şi Alice (Ioana Blaj) şi cum va continua povestea lor pe mai departe, telespectatorii vor putea afla urmărind ultimele episoade din acest sezon, joia viitoare, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și: Serialul Lia- Soţia soţului meu de la Antena 1 a fost reînnoit pentru sezonul trei

Totodată, Lia – Soţia soţului meu este cel mai căutat serial românesc, în anul 2023, conform Google, top din care face parte şi comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 21-54 Femei Urban si National

Perioada 14 decembrie 2023

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 31 și 32, sezonul 2, din 14 decembrie 2023. Alice este demascată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x