Live acumScena misterelor (r)
Prime Time 20:00Film animatie: Bambi

Liber ca pasarea cerului

Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea de la...nuntă! Ducu și Orlando vor să fure darul miresei, dar ajung într-o mare încurcătură

Ducu și Orlando sunt făcuți parcă să dea mereu de necazuri! De data aceasta, cei doi prieteni pun la cale un plan de-a face rapid bani, doar că lucrurile devin complicate și situația scapă de sub control! 

Ducu și Orlando sunt făcuți parcă să dea mereu de necazuri! De data aceasta, cei doi prieteni pun la cale un plan de-a face rapid bani, doar că lucrurile devin complicate și situația scapă de sub control!

Odată scăpați vii și nevătămați din mâinile afaceristului chinez pe care l-au prădat, Orlando (Ștefan Bănică) și Ducu (Marius Florea Vizante) îmbracă din nou hainele preoțești, în încercarea de a face rost de bani!

De la sfințirea păcănelelor dintr-o sală de jocuri mecanice, Orlando, devenit între timp părintele Nicodim, și Ducu, respectiv părintele Pafnutie, ajung la o nuntă, unde încearcă să pună mâna pe darul mirilor.

Pentru a arăta că sunt oameni serioși, cei doi preoți merg la nuntă însoțiți de “soțiile lor”: Mia și Tatiana, vecinele de la salonul de la masaj erotic, cărora trebuie să le cumpere și rochii. Alți bani, altă distracție!

Socoteala de acasă însă nu se potrivește nici de această dată cu cea din târg, iar cei doi prieteni intră iar în încurcătură. Au ajuns la o nuntă fără dar. Cei care vor să ofere ceva mirilor trimit direct pe card. Asta da încurcătură! Doar că Orlando și Ducu nu renunță ușor!

Tot în spiritul tradițiilor de la nuntă, cei doi o conving pe mireasă să se lase furată de ei. Fericiți nevoie mare că pot cere bani pentru returnatul miresei, cei doi o duc la păcănele. Doar că...mirele s-a îmbătat și nu vrea mireasa înapoi. Asta da încurcătură! Cei doi reușesc totuși să primească o sumă și aduc mireasa înapoi la nuntă. Victorioși, cei doi dau să plece.

„Părinte Pafnutie...cred că e timpul să fugim de aici”, a cochis așa-zisul prărinte Nicodim.

„A intrat dracul în încăpere...Stela e aici”, au mai apucat băieții să spună, dar fetele i-au prins imediat. Din teama de-a nu se da de gol, cei doi fac orice doresc fetele lor!

S-au strecurat ei afară de la petrecere, dar au fost prinși de Ivașcu și au ajuns legați fedeleș în subsolul restaurantului. Stela, sora lui Ducu, îl scoate din încurcătură pe Orlando și plătește și tabăra fetei și datoriile! A fost o super aventură în acest episod al serialului „Liber ca pasărea cerului”!

AVENTURA CELOR DOI CONTINUĂ DUMINICĂ, DE LA ORA 20:00, LA ANTENA 1!

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube