Liber ca pasărea cerului - Episodul 3. Cum au eșuat Orlando (Ștefan Bănică) și Ducu (Marius Florea Vizante) în operațiunea „Cabinetul”!

În cel de-al treilea episod al serialului Liber ca pasărea cerului, Orlando – interpretat de Ștefan Bănică și prietenul său, Ducu – jucat de Marius Florea Vizante, vor declanșa Operațiunea Cabinetul

În cel de-al treilea episod al serialului Liber ca pasărea cerului, Orlando – interpretat de Ștefan Bănică și prietenul său, Ducu – jucat de Marius Florea Vizante, vor declanșa Operațiunea Cabinetul.

Goana după bani îl împinge pe Orlando să facă lucruri mai puțin onorabile. O soluție excelentă pentru obținerea unor venituri suplimentare este o nouă operațiune. Victima perfectă, mail-ul perfect și lovitura... perfectă.

Orlando a găsit soluția perfectă pentru a face bani: „Țâțoasele ninja, atenție mare la mine. Trebuie să declanșăm operațiunea Cabinetul”

Client al celebrei clinici de întinerire inventată chiar de el, Orlando își întinde mrejele și reușește să o convingă pe văduva cu bani, care nu rezistă farmecului irezistibil al inventivului personaj interpretat de Ștefan Bănică.

Orlando (Ștefan Bănică) își impresionează partenera de tratament cu franceza de baltă: „Nu mie, tâmpitule, doamnei!”

Ajuns pe „rue Hagi Tudose”, Orlando pregătește terenul pentru venirea lui Ducu, sau doctorul Norsborg, cel care trebuie să aducă tratamentul miraculos, tratament care întinerește cât ai zice pește.

Până când va sosi Ducu, Orlando trebuie să-i satisfacă niște pofte respectabilei doamne, care a rămas văduvă în șase rânduri. Problemele sunt de ordin casnic. O scurgere înfundată la bucătărie, o țeavă în baie și gunoiul de la ușă. Toate în numele unei îmbogățiri peste noapte.

A picat în plasa „văduvei negre”. Vicky îl pune pe Orlando la treabă: „Vai ce puternic ești. Ai reușit fără nicio sculă”

În același timp, Ducu este implicat în conflictul pe care fiul lui, Bogdănel, îl are cu niște golani de la școală. Tot atunci Orlando a venit pentru prima dată acasă la Stela (Cătălina Grama – Jojo), sora lui Ducu, iar reacția sa a fost uluitoare.

Ultimele știri