Un animal acoperit cu spumă a apărut pe stradă. Oamenii nu au știut ce se ascunde acolo. După câteva zile au aflat secretul

 
+2 click pentru
galerie

Din nefericire, se întâmplă tot timpul accidente îngrozitoare care implică animalele sălbatice şi nu numai. Un caz de-a dreptul halucinant a ajuns să devină subiect de presă imediat după ce au apărut fotografiile. 

Jaydon Pettipas şi Aidan Hart, doi tineri adolescenţi, au observat brusc mai mulţi oameni adunaţi în jurul maşinii sub care se ascundea veveriţa, scrie livebiz.ro. Au decis imediat să arunce o privire şi să încerce să scoată animalul de acolo, dar rozătoarea era practic de nerecunoscut.

Părea o scenă desprinsă dintr-un film cu mutanţi. Spuma izolatoare era extrem de bine prinsă şi uscată – neexistând nicio modalitate de a fi îndepărtată fără a afecta blana şi pielea animalului în acest proces. Veveriţa abia mai respira şi nu mai avea nici măcar puterea necesară de a se deplasa pe cont propriu.

Adolescenţii au simţit că li se frânge inima şi au vrut să facă tot ce le stă în putinţă pentru a ajuta bietul animal.

Medicul pe mâinilă căruia a încăput a folosit cu meticulozitate alcool izopropilic împreună cu un pieptene subţire pentru a încerca să îndepărteze spuma, bucată cu bucată. Chiar dacă veveriţa nu era prea mare, întregul proces a durat destul de mult. Când toată spuma a fost înlăturată, cei prezenţi au răsuflat uşuraţi. Din fericire, veveriţa părea într-o formă mult mai bună decât se aşteptau.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI