Căutare Live

(P) Cum integrezi spațial și estetic un dulap metalic în bucătărie sau baie?

În momentul în care îți decorezi casa, este important să acorzi atenție pieselor de mobilier alese. Acestea trebuie să fie atât plăcute din punct de vedere estetic, cât și deosebit de practice. Selectarea unor piese adecvate va pune în valoare decorul din fiecare încăpere și te va ajuta să depozitezi obiectele de care ai nevoie, dar care nu îți dorești să fie expuse.

În momentul în care îți decorezi casa, este important să acorzi atenție pieselor de mobilier alese.

Una dintre piesele de mobilier care poate fi așezată cu succes în baie, în bucătărie, precum și în alte camere este reprezentată de un dulap metalic. Confecționat din oțel inoxidabil, acesta va pune în evidență decorul ales pentru casa ta și va rezista pentru timp îndelungat indiferent de condițiile la care este expus.

Dincolo de faptul că este extrem de versatil din punct de vedere practic, un dulap metalic prezintă numeroase avantaje estetice. Dacă nu dispui de suficient spațiu în locuința ta, o astfel de piesă de mobilier te poate ajuta să economisești spațiu.

În cele ce urmează, vei descoperi câteva recomandări oferite de specialiștii magazinului online Viamond. Urmând aceste sfaturi, vei reuși să te bucuri la maximum de toate beneficiile oferite de un dulap metalic, indiferent dacă alegi să îl amplasezi în bucătărie sau în baie.

1. Utilizează fiecare spațiu disponibil

În cazul încăperilor de mică dimensiune, poate fi dificil să găsești spațiul necesar pentru a amplasa toate dulapurile de care ai nevoie. Din fericire, furnizorii de piese de mobilier din metal îți pun la dispoziție o gamă largă de produse. Acestea au diferite dimensiuni, ceea ce înseamnă că ai șanse foarte mari să găsești un accesoriu care să se potrivească în casa ta.

Indiferent dacă ai nevoie de un dulap îngust și înalt ori, din contră, de un dulap scund și lat, nu trebuie decât să explorezi oferta magazinului online Viamond și vei descoperi ceea ce dorești. În plus, pentru spațiile înguste, este recomandat să optezi pentru un dulap metalic cu uși în Z. Datorită modalității de deschidere a ușilor, aceste piese de mobilier ocupă foarte puțin loc și sunt o soluție excelentă atunci când spațiul este o problemă.

2. Nu neglija importanța luminii

Acest sfat nu se referă la lumina naturală, pe care nu o poți controla, ci la recomandarea de a instala un iluminat în încăperile alese. De exemplu, în cazul băii, poți instala un iluminat deasupra oglinzii, iar, la bucătărie, îl poți pune sub rafturile suspendate. Alegerea tipului de iluminare potrivit va crea impresia unei încăperi mult mai spațioase.

3. Investește în produse de calitate

Atunci când achiziționezi piese de mobilier pentru casa ta, este important să te îndrepți exclusiv spre produse de calitate superioară. Confecționate din materiale rezistente, acestea vor avea un aspect plăcut, care nu se va deteriora odată cu trecerea timpului.

Un dulap metalic de calitate va fi echipat cu fante de aerisire în partea superioară sau în acoperiș, aspect care va asigura o circulație optimă a aerului. În plus, acesta va fi tratat cu vopsea acrilică, cu rezistență ridicată la coroziune, în conformitate cu normele de siguranță în vigoare.

Culoarea standard a unui astfel de dulap este gri, însă poate fi personalizat și vopsit în nuanțe de galben, oranj, roșu, albastru, roz sau verde. Drept urmare, acesta se va asorta cu restul pieselor de mobilier din încăpere și va completa cu succes decorul ales pentru casa ta.

(P) Motive pentru care să alegi cazanul pe peleți - descoperă Ignis Pellet de la Bricolaj Market...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x