Ce greșeli trebuie să eviți atunci când te muți în chirie

 

Dacă urmează să îți închiriezi o locuință trebuie să vezi mai multe spații, apoi să te decizi asupra unuia dintre ele, iar abia apoi să stabilești o legătură între nevoile tale și așteptările proprietarului. Iată câteva greșeli pe care le poți evita atunci când te muți în chirie:

Potrivit specialiștilor, tot mai mulți români evită să apeleze la un agent imobiliar care să concilieze relația cu proprietarul și care să se ocupe de tot ce implică închirierea unui apartament. Ei bine, această idee este greșită, agentul imobiliar este un real ajutor, care te scapă de multe probleme.

                   

Pagubele suferite de semnarea unui contract pentru un apartament care se dovedește a fi nepotrivit pentru tine sunt mult mai mari decât comisionul oferit agentului imobiliar. Așadar, specialiștii recomandă discuția cu un agent imobiliar care să te ajute în alegerea unei chirii potrivite.

Nu uita să analizezi  toate dotările pe care le are viitoarea locuință, asigură-te că ele coincid așteptărilor tale. De exemplu, dacă vrei să închiriezi o garsonieră, asigură-te că are mobilierul pe care tu îl cauți și dotările potrivite pentru tine. 

              

Intră pe HomeZZ.ro și alege, din cele peste 160.000 de oferte imobiliare din România, locuința potrivită pentru tine și familia ta.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe