Live acumFilm: Fara obligatii (SUA 2011)
Prime Time 20:00iUmor

Calendar ortodox 30 iulie. Rugăciune către Sfântul Valentin pentru sufletul pereche

Potrivit calendar ortodox 2019, astazi credincioaii il cinstesc pe Sfantul Valentin. Citeste cea mai puternica rugaciune catre Sfantul Valentin pentru gasirea sufletului pereche.

Potrivit calendar ortodox 2019, astăzi credincioșii îl cinstesc pe Sfântul Valentin. Citește cea mai puternică rugăciune către Sfântul Valentin pentru găsirea sufletului pereche.

Sf Valentin, episcopul Umbriei, este cunosut ca fiind un vindecător al celor bolnavi și sfânt al iubirii creștine și al familiei.

Despre acest sfânt cunoaştem foarte puţine lucruri, printre care faptul că a primit de la Dumnezeu darul facerii de minuni. Mulţi oameni s-au şi botezat după ce au primit vindecarea la rugăciunile Sfântului Valentin.

În calendar ortodox, pe lângă Sfântul Valentin pomenit pe 30 iulie, mai sunt trecuți și alți sfinți cu numele de Valentin cum ar fi: Sf. Mc. Valentina – 10 februarie, Sf. Mc. Valentin – 24 aprilie, Sf. Valentin – 24 octombrie.

Citește și: Calendar ortodox 30 iulie 2019. La mulți ani Valentin și Valentina!

Rugăciune către Sfântul Valentin pentru sufletul pereche

"O, Sfânt drag și martir glorios, învață-ne să iubim fără a fi egoiști și să fim bucuroși dăruind. Dă putere tuturor celor care iubesc cu adevărat să aducă tot ceea ce este mai bun în celălalt prin Dumnezeu și în Dumnezeu. Iubirea, iubirea este îndelung răbdătoare, iubirea este binevoitoare, nu este invidioasă, iubirea nu se laudă, nu se mândreşte. Ea nu se poartă necuviincios, nu caută ale sale, nu se mânie, nu ţine cont de răul (primit). Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr. Toate le suportă, toate le crede, toate le speră, toate le îndură. Iubirea nu încetează niciodată"

Citește și: Calendar ortodox august 2019. Cele mai importante sărbători și rugăciuni din luna lui Gustar

Recomandari