Mesaje de Crăciun Fericit, Sms-uri și Felicitări! Trimite cele mai frumoase urări celor dragi

Mesaje de Crăciun Fericit, Sms-uri și Felicitări! Trimite cele mai frumoase urări celor dragi. mesaje de crăciun creştine pentru prieteni, familie, iubita, şefi sau colegi.

mesaje urari sms uri de craciun

Mesaje de Crăciun Fericit, Sms-uri și Felicitări! Trimite cele mai frumoase urări celor dragi. Mesaje crăciun creştine pentru prieteni, familie, iubita, şefi sau colegi.

Crăciun Fericit este una dintre cele mai importante urări din an! Un gând frumos transmis celor pe care îi iubești valorează mai mult decât un cadou obișnuit. Ți-am pregătit o selecție a celor mai frumoase Mesaje, Sms-uri și Felicitări!

Calendar ortodox 25 decembrie. Crăciunul, Nașterea Domnului. Tradiții. Ce să faci pentru noroc​

Rugăciunea de Crăciun aduce protecție divină, sănătate și fericire. Ce să rostești la masa de Craciun​

Originile Crăciunului. Când s-a născut de fapt Iisus și de îl sărbătorim pe 25 decembrie​

Mesajele de Crăciun și cadourile reprezintă surprize plăcute și motive de bucurie pentru cei care le primesc. Dacă în privința cadourilor v-ați hotărât, noi vă ajutăm cu mesajele pe care le puteți trimite copiilor, părinților, rudelor, prietenilor și cunoștințelor.

Mesaje de Crăciun 2018

1. Lumina Nașterii Lui Iisus se întinde de la o casă la altă, de la o inimă la altă, iar căldura și bucuria Crăciunului ne aduce pe toți mai proape! Crăciun Fericit și un An Nou plin de satisfacții!

2. Pe la colțuri unii spun, că există Moș Crăciun. Că i-ați scris și c-o să vina, să v-aducă-n pumni lumina! Langă brad și langă foc, să v-aducă mult noroc!

3. Tata Iubitor, ajută-ne că de Crăciun să ne reamintim de Nașterea Lui Iisus, și să spunem și altora, cu ajutorul colindelor; să vorbim despre bucuria păstorilor, despre închinarea celor 3 înțelepți; să închidem ușă sentimentelor de ură și să o deschidem pe cea a iubirii.
Crăciun Fericit!

4. Cu colinde de Crăciun, va doresc un an mai bun și cu dragostea creștină, să primiți în dar lumina, zurgălăi de flori de gheață, mult noroc s-aveți în viată. La Mulți Ani cu Sănătate!

5. Credința face orice posibil, speranța ne da putere să continuăm, dragostea face că orice să fie frumos. De Crăciun, va urez să le aveți pe toate! Crăciun Fericit și Sărbători Fericite!

Mesaje de Crăciun și de La mulți ani

1. L-am visat pe Moș azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci asteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

2. Pe la geamuri cad steluțe, iar pe foc sunt sărmălute, iar bradul e la locul lui, moșul e la treabă lui, să ne fie nouă bine, iacă și Crăciunul vine. Crăciun Fericit.

3. Moș Crăciun bate la ușă scoate mână din mănușa și va da din palmă lui darurile cerului. Langă brad și langă foc să va umple de noroc. Crăciun fericit!

4. Cătelus cu părul creț, s-aveți Gepiul în coteț și o vilă cu piscină, pe Madona că vecină, o lopată pentru bani, La Anul’ și La Mulți Ani! SĂRBĂTORI FERICITE!

5. Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sănătate și iubire Și cu multă fericire!

Sms-uri pentru Crăciun și Sărbători Fericite

1. Pe la ferestre cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, bradul e împodobit, moșul e din nou grăbit, peste tot e bucurie și Crăciunul iarăși vine. Sărbători fericite!

Citește și
alec baldwin sta pe un scaun si are un microfon
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
audrey-kevin-colaj
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
colaj de imagini cu alec baldwin si halyna hutchins
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Mai multe articole

2. Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, liniște lângă cei dragi, veste bună dinspre magi! Crăciun fericit!

3. Să vină Crăciunul și toți clopoțeii din brad să-ti cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea și speranța de care ai nevoie! Crăciun fericit!

Sms-uri de Crăciun poetice

Pe la colțuri unii spun, Că există Moș Crăciun. Că i-ați scris și c-o să vină, Să vă aducă în pumni lumină! Lângă brad și lângă foc, Să vă aducă mult noroc!

Rețeta de Crăciun: se ia binecuvântare, se adaugă un strop de soare și o pulbere de stele se amestecă-ntre ele, se mai pune bunătate și iertare de păcate și iubire cât coprine, iar de la Iisus Hristos s-aveți un Crăciun frumos.

Se zvonește că pe seară, cineva o să apară, pe furiș pe la balcon, pe fereastră sau pe horn, vine, vine Moș Crăciun să-ti vestească un an bun!

Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de Sărbători, acum și-n anii următori!

Mesaje de Crăciun haioase

1. Moș Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars și cozonacul!

2. Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, căde-ţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu LA MULŢI ANI!

3. Moşul vine cam tiptil, niciodata nu-l simţim, dar de fiecare dată, lasa-n fiecare poartă fericire, bucurie, sănătate pe vecie!

4. SĂRBĂTORI FERICITE şi un brad cât mai frumos. Să vină Mos Crăciun cu un Ferrari şi să plece pe jos.

5. Sunt virusul Moș Crăciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi în urmatorul mesaj sms.

6. Mos Crăciun cu suflet bun, Sa vă aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul!

7. Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)!

8. E Crăciun! Este divin! Ne uitam pe geam afară…prin zapada Mosul zboară ? …Ni se trage de la vin…

9. Iti doresc un Craciun si un Revelion fericit alaturi de familie si prieteni, sa te distrezi si sa te relaxezi… si, cel mai important, sa nu faci nimic din ceea ce eu nu as face! Mosul te vede! Ho-ho-ho!

10. Daca un picior de-al tau ar fi Pastele iar altul Craciunul, pot sa te vizitez intre sarbatori?

11. Chiar daca esti gropar – macar acum in Ajun, te rog să lași lopata și să te bucuri de Crăciun.

MESAJE de CRĂCIUN pentru părinți:

„M-ați ținut de mână și m-ați învățat cum să împodobesc primul meu pom de Crăciun. Astăzi decorez bradul și mi-aș fi dorit sa fiți lângă mine. Va urez din suflet Crăciun fericit!”

„Fie ca fulgii de zăpadă să cadă ușor peste inima voastră și să vă aline dorul de mine. Un Crăciun plin de bucurii! ”

„Dragii mei părinți, voi mi-ați luminat viața și mi-ați arătat drumul cel bun! Vă mulțumesc din suflet pentru sfaturi și pentru dragostea pe care mi-ați oferit-o! Sărbători magice! ”

MESAJE DE CRĂCIUN pentru şefi sau colegi

„Crăciun fericit, mult noroc mai departe şi un an mai bun, mai bogat şi mai frumos decât toţi care au fost!”

„Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelor.”

„Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi însuflet, să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite!”

„Crăciun plin de bucurii, căldură şi imaginaţie. La mulţi ani!”.

Urări de Crăciun

”Un bătrânel cu chipul drag, va veni la voi în prag, să nu’l goniți e moș crăciun, și v’aduce’un an mai bun!”


”Miros de brad, parfum de flori, băț în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbători, acum si’n anii următori!”

”Seara plină de lumina Sufletul iesle să-ți devină Că să se nască-n el Iisus Cu Binecuvântări de sus Căci vine blând și plin de har Să nu îi închidem ușă iar Crăciun Fericit!”

”Bogatie câtă vreți, Sănătate pentru toți, Iar la anul care vine Să va fie și mai bine”

”Sa va fie casă, casă Cu bucate noi pe masă Moș Crăciun cu sacul plin, Drumu’n viață cât mai lin”

”Craciun Fericit! Moșul să fie darnic, liniște sufletească și înțelegere de sărbători! La Mulți Ani!”

”Se spune că în seară de Crăciun, la fiecare clinchet de clopoțel o dorință se îndeplinește! Îți urez să petreci sărbătorile cu sufletul plin de dorințe, în clinchet de clopoței! Crăciun Fericit”

”Lumina, pace, bucurie, zapada, viata, daruire, iertare, zambet, sarbatoare, ne aduce an de an Cracinul. Deschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Sarbatori Fericite si La Multi Ani !”

”Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!”

”Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!”

”Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesni Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi!”

”De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.”

”Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Sarbatori Fericite!”

”Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inimă de lemn.Fie ca sfanta sarbatoare sa readuca aurul in sufletele noastre. Sa aveti parte numai de lumina in inima si gand. Sarbatori fericite!”

Felicitări de Crăciun sub formă de sms-uri

E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară, prin zăpadă Moşul zboară? Ni se trage de la vin.

Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţa! L-am visat pe Moş azi-noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate. Deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

Căţeluş cu păru' creţ, să ai Jeepu' în coteţ şi o vilă cu piscină /Pe Shakira ca vecină, o lopată pentru bani/La Anu' şi la Mulţi Ani!

Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

Lovi-te-ar trenul fericirii, trăsni-te-ar fulgerul iubirii, căde-ţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani!

Fie ca sfintele sărbători de iarnă sa te gasească alături de colegii tăi. În traducere liberă, nici în 2018 nu ai liber de Crăciun!

Daca nu ştii care-i culmea cadourilor, înseamnă că n-ai primit mesajul meu: nu lăsa pentru Ajun ce poţi să-mi oferi chiar acum!

Bucuria Crăciunului să ţină până în zori şi un cor de crăciuniţe să-ţi cânte de Sărbători!

Îți urez cu dragă inimă, ție și familiei tale, să aveți parte de sănătate, fericire și mult noroc în anul care vine! Sper ca această sărbătoare să vă aducă toate cele bune în casă și în familie!La mulți ani!

Moș Crăciun bate la ușă, scoate mana din mănușă și vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad și lânga foc să vă umple de noroc!

Sfânta Sărbătoare a Nașterii Domnului Iisus Hristos să îți aducă în casă tot ce e mai bun pe această lume, multă fericire, prosperitate, fericire și liniște sufletească.

Fie ca aroma de brad, scorțișoară și portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarnă să îți umple inima cu fericire și sufletul de pace interioară. Îți urez un Crăciun Fericit!

Moșul vine cam tiptil, niciodată nu-l simțim, dar de fiecare dată, lasa-n fiecare poartă fericire, bucurie, sănătate pe vecie! Crăciun fericit și la mulți ani!

Fie ca Sărbătorile să îți aducă mai multe zâmbete decât împotriviri, mai multe reușite decât înfrângeri și mai multe împliniri decât ai fi sperat vreodată. Crăciun fericit!

Liniștea Crăciunului să sălășluiască veșnic în casele și în inimile voastre. Fie ca Sfânta Sărbătoare a Crăciunului să vă aducă fericiri, realizări în viață și numeroase reușite în anul care vine. La mulți ani!

Frumusețea Sărbătorilor de iarnă, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet să îți aducă împlinire, iubire și multă fericire. Sărbători fericite!

Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Crăciunul sunt o familie fericită şi prieteni dragi aproape. Sărbători fericite!

Una dintre bucuriile Crăciunului este să te gândeşti la persoanele speciale din viaţă, iar tu ești una dintre acele persoane minunate! Să ai un Crăciun fericit!

Pe la colţuri unii spun, că există Moş Crăciun. Că i-aţi scris şi c-o sa vină, să v-aducă-n pumni lumină! Lângă brad şi lângă foc, să v-aducă mult noroc!

De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.

surse: ziarul unirea

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri