Rugăciunea de Crăciun aduce protecție divină, sănătate și fericire. Ce să rostești la masa de Craciun

Rostește pe 25 decembrie rugăciunea care se rostește înainte de masa de Crăciun, una care aduce protecție divină, sănătate și fericire.

rugaciune de craciun

Pe 25 decembrie, creștinii de pretutindeni sărbătoresc Crăciunul, Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos. De Crăciun, se pregătește masa tradițională de Crăciun, însă nu doar bucatele sunt importante, ci și rugăciunea care se rostește înainte de masa de Crăciun, una care aduce protecție divină, sănătate și fericire.

Mesaje de Crăciun Fericit, Sms-uri și Felicitări! Trimite cele mai frumoase urări celor dragi

Crăciun 2018. De asemenea, Crăciunul înseamnă și ziua în care copiii cuminți își primsc cadourile de la vestitul Moș Crăciun, dar și una care abundă în tradiții și superstiții. Rugăciunea de Crăciun nu trebuie să lipsească de pe buzele noastre. Iată ce se rostește pe 25 decembrie.

Rugăciune de Craciun 25 decembrie

"Tata din Ceruri, te rog să-mi binecuvîntezi familia, prietenii, rudele și pe cei pe care îi iubesc, și pe cei care citesc această rugăciune chiar acum. Arată-le Tu o nouă imagine a dragostei și puterii Tale nemărginite.Duhule Sfânt, te rog să-i ajuți, chiar în acest moment. Acolo unde există durere, te rog să le dăruiești pacea și milă Ta. Acolo unde există îndoială, te rog să le inspiri o încredere înnoită prin Harul Tău.

Unde există o nevoie, te rog să le-o împlinești. Binecuvîntează-le Tu căminul, familia, muncă, da-le Înțelepciune și Lumina în viață lor. Binecuvântează-i când pleacă și când se întorc acasă, mergi înaintea lor și deschide-le calea. Călăuzește-i și ocrotește-i clipă de clipă în toată viață lor.Iartă-le lor păcatele făcute cu voie sau fără de voie, cu știință, din neștiință sau pe cele pe care nu și le amintesc.Condu-i Tu pe Calea Ta Cea Sfîntă,În Numele Fiului Tău, Iisus Cristos.Doamne Tata, Fiule și Duhule Sfânt, va mulțumesc că veți face mai mult decît pot eu cere. Amin!"

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri