Căutare Live

Mesaje și urări de 8 martie. Cele mai frumoase declarații pentru mamă și iubită

Ziua de 8 martie este declarta Ziua Internationala a Femeii. Cu ocazia acestei sarbatori, femeile primesc numeroase cadouri, mesaje și urari. Citeste cele mai frumoase 10 declaratii pe care le poti trimite femeilor din viata ta.

Ziua de 8 martie este declartă Ziua Internațională a Femeii. Cu ocazia acestei sărbători, femeile primesc numeroase cadouri, mesaje și urări. Citește cele mai frumoase 10 declarații pe care le poți trimite femeilor din viața ta.

Cele mai frumoase mesaje și urări de 8 martie

1. Îți doresc că acesta zi de primăvară și răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!

2. Odată cu venirea primăverii, ai venit tu... a răsărit primul ghiocel și cu el dragostea mea pentru ține... ți-am dăruit un buchet de flori și tu mi-ai dăruit dragostea ta... și de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvară... pentru că acolo ești tu... tu ești primăvară sufletului meu. Te iubesc.

3. Parfumul florilor de primăvară, rouă dimineților calde, adierea vântului blând, toate acestea să-și găsească locul în sufletul tău în cel mai frumos anotimp al anului. La mulți ani!

4. Singură persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi mereu lângă mine și care mă va iubi necondiționat … întotdeauna mama mea! La mulți ani!

5. Ghiocei și lalele să-ți răsară în suflet și să-ți umple inima de bucurie și fericie. Tu ești îngerul meu păzitor și te iubesc enorm. La mulți ani de 8 martie, mama!

6. Îți doresc că răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit!

7. Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni.

8. Pentru ziua ta, mămico, îți trimit un ghiocel. Cât de mic îl vezi, cuprinde toată primăvară-n el.

9. De 8 Martie îți doresc să primeșți atâtea flori încât să-ti faci grădina. Atâtea felicitări încât să ai vorbe bune pentru tot anul. O primăvară cu multă bucurie!

Citește și
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
copil cu pachet de scoala
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
angela coffman imbracata intr-o bluza neagra cu imprimeiu floral
Angela se declară cea mai econoamă mamă. Nu-și lasă familia nici să folosească hârtie igienică. Ce spune soțul ei
Angela se declară cea mai econoamă mamă. Nu-și lasă familia nici să folosească hârtie igienică. Ce spune soțul ei
Mai multe articole

10. De 8 martie, un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ți-o port. La mulți ani, mama!

Calendar ortodox 8 martie 2019. Ce sfânt sărbătorim de Ziua Femeii... Ziua Internațională a Femeii. Top cele mai amuzante bancuri de 8 martie...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri