Antena Căutare

Mesaje și urări de 8 martie. Cele mai frumoase declarații pentru mamă și iubită

Ziua de 8 martie este declarta Ziua Internationala a Femeii. Cu ocazia acestei sarbatori, femeile primesc numeroase cadouri, mesaje și urari. Citeste cele mai frumoase 10 declaratii pe care le poti trimite femeilor din viata ta.

Ziua de 8 martie este declartă Ziua Internațională a Femeii. Cu ocazia acestei sărbători, femeile primesc numeroase cadouri, mesaje și urări. Citește cele mai frumoase 10 declarații pe care le poți trimite femeilor din viața ta.

Cele mai frumoase mesaje și urări de 8 martie

1. Îți doresc că acesta zi de primăvară și răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!

2. Odată cu venirea primăverii, ai venit tu... a răsărit primul ghiocel și cu el dragostea mea pentru ține... ți-am dăruit un buchet de flori și tu mi-ai dăruit dragostea ta... și de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvară... pentru că acolo ești tu... tu ești primăvară sufletului meu. Te iubesc.

3. Parfumul florilor de primăvară, rouă dimineților calde, adierea vântului blând, toate acestea să-și găsească locul în sufletul tău în cel mai frumos anotimp al anului. La mulți ani!

4. Singură persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi mereu lângă mine și care mă va iubi necondiționat … întotdeauna mama mea! La mulți ani!

5. Ghiocei și lalele să-ți răsară în suflet și să-ți umple inima de bucurie și fericie. Tu ești îngerul meu păzitor și te iubesc enorm. La mulți ani de 8 martie, mama!

6. Îți doresc că răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit!

7. Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni.

8. Pentru ziua ta, mămico, îți trimit un ghiocel. Cât de mic îl vezi, cuprinde toată primăvară-n el.

9. De 8 Martie îți doresc să primeșți atâtea flori încât să-ti faci grădina. Atâtea felicitări încât să ai vorbe bune pentru tot anul. O primăvară cu multă bucurie!

10. De 8 martie, un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ți-o port. La mulți ani, mama!

Calendar ortodox 8 martie 2019. Ce sfânt sărbătorim de Ziua Femeii... Ziua Internațională a Femeii. Top cele mai amuzante bancuri de 8 martie...
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei...
Horoscopul zilei de 30 mai 2023. Leii se simt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 mai 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Leului. Aceștia se...
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x