Orice gospodină, după ce fierbe ouăle, scurge apa și le pune la răcit. Trebuie însă să stiți că lichidul în care au stat ouăle are numeroase proprietăți benefice în special plantelor.
Astfel, este recomandat ca florile din ghiveche să fie udate periodic cu apă care conține calciu. Lichidul își va trage din ou calciul organic, ce are menirea să întărească rădăcina plantei.
Rădăcina plantelor va fi hrănită cu calciul eliminat de coaja oului în apa fiartă
Mai mult, în momentul în care apa ajunge în punctul de fierbere, coaja oului eliberează săruri minerale, extrem de benefice pentru sol.
Obișnuiești să arunci sâmburele de la avocado? Iată la ce îl poți folosi
Apa trebuie să fie răcită și folosită imediat, cel puțin o dată pe lună.
O idee magnifică: Cum să vopsești ouăle de Paște într-un mod inedit!... Mincinosul roade osul! Cum te prinzi că cineva îți ascunde adevărul! Aceste detalii îl dau de gol instant!...