Ingrediente (4 portii):
6 kiwi, curatate de coaja si feliate;
200 grame capsuni taiate pe din doua;
200 grame ananas cubulete;
o lingura zeama de lamaie;
o lingurita miere;
Preparare (10 minute):
Dupa ce se curata de coaja kiwi, se feliaza (nu foarte subtire), apoi se taie pe din doua si capsunile, dupa care se amesteca impreuna cu cubuletele de ananas.
Se adauga zeama proaspata de la o lamaie (dar doar o lingura), o lingurita de miere de calitate - si se amesteca iar totul bine, insa cu grija, pentru a nu se rupe feliile de kiwi.
Daca nu doriti sa mai tineti salata la frigider atunci un sfat important este sa faceti salata dupa ce ati tinut fructele la frigider o ora, pentru a se raci. Pofta buna!
Foto: evewaspartiallyright.com
Trucuri pentru buze netede si catifelate... Studiu: Doar 3% dintre romance se considera frumoase...