Antena Căutare

Reteta zilei: Iahnie la ceaun

Nu exista mancare mai gustoasa decat cea facuta in cantitati uriase, la cazan sau la ceaun.

Ingrediente:

1kg de fasole
700g de ciolan afumat (fiert separat)
5 rosii
4-5 ardei
3 cepe potrivite
cimbru, piper boabe, foi de dafin
marar


Mod de preparare:

• 1. Se fierbe fasolea in 3-4 ape.

• 2. Se fierbe separat ciolanul afumat pana cand incepe sa se desprinda de pe oase. Se pastreaza zeama. Se scoate carnea de pe os si se taie bucatele; se elimina surplusul de grasime.

• 3. Se dau rosiile prin razatoare si apoi prin sita, apoi se calesc cu ardeii si cepele in putin ulei, in ceaun.

• 4. Se adauga fasolea fiarta si ciolanul taiat cubulete.

• 5. Deasupra se toarna zeama in care a fiert ciolanul, foarte putin peste nivelul fasolei, si se lasa la scazut vreo trei sferturi de ora.

• 6. La final se pune marar proaspat cat cuprinde.

Citeste si Good Food!

Lucruri vechi, efecte mari... Expozitii de bijuterii Chanel la Paris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x