Antena Căutare

Acord: Apple va plati Nokia un comision pentru fiecare iPhone vandut

Apple si Nokia au ajuns la o intelegere. Apple va plati un comision companiei Nokia pentru fiecare iPhone vandut, ca urmare a incalcarii unor patente, potrivit International Business Times.

Nokia nu a dezvaluit detaliile financiare ale acordului, dar s-a rezumat la a spune ca acest lucru ar avea un "impact financiar pozitiv" asupra rezultatelor financiare.

Acordul solutioneaza toate litigiile de brevete restante intre cele doua. De asemenea, companiile au convenit sa-si retraga plangerile pe care le-au depus in justitie una contra celeilalte, asupra utilizarii proprietatii intelectuale.

Nokia a declarat ca inovatiile sale de pionierat sunt utilizate de Apple in produsele sale, pentru sisteme de operare multitasking, sincronizarea datelor, calitatea apelului si utilizarea de accesorii Bluetooth.

In octombrie 2009, Nokia a dat in judecata compania Apple pentru incalcarea a zece patente. Dupa un an, Apple a contraatacat cu propriul proces, acuzand compania finlandeaza ca i-a incalcat 13 patente.

Sursa: Antena3

Cand GPS-ul gaseste parcari si cauta dupa cuvinte cheie... Logitech G400 - mouseul doar pentru jocuri...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x