Căutare Live

Apple pregăteşte o tastatură cu trackpad pentru iPad

Compania Apple urmează să lanseze anul acesta o tastatură de iPad cu trackpad, care să permită utilizarea tabletei cu ajutorul cursorului.

Conform unor surse din cadrul Apple, citate de The Information, gigantul american va lansa în 2020 prima sa tastatură de iPad care integrează un trackpad similar celui folosit de laptopuri.

Marketingul Apple susţine de ani buni că iPad este la fel de folositor ca un PC, afirmaţie discutabilă, care capătă, însă, mai multă greutate cu ajutorul unui trackpad.

Trackpad-ul va permite utilizatorilor să folosească tableta prin intermediul unui cursor, care este suportat de iPadOS de anul trecut.

Cursorul de iPad nu este o săgeată, cum sunt obişnuiţi utilizatorii de PC. Este un cerc semiopac cu un punct în mijloc (pentru a simboliza atingerea cu degetul).

Tastatura celor de la Apple nu ar fi şi prima de acest gen. De anul trecut, de când Apple a inclus suportul pentru cursor, au apărut deja o serie de tastaturi cu trackpad ale unor firme terţe.

Apple urmează să lanseze anul acesta o nouă generaţie de iPad. Este de aşteptat ca tastatura să fie lansată împreună cu acestea şi să fie, cel puţin la început, oferit doar pentru modelul de top, iPad Pro.

Sursa : news.ro

Google vrea să reia legăturile cu Huawei... Huawei va construi prima sa fabrică din Europa în Franţa...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri