Apple pregăteşte o tastatură cu trackpad pentru iPad

Compania Apple urmează să lanseze anul acesta o tastatură de iPad cu trackpad, care să permită utilizarea tabletei cu ajutorul cursorului.

Conform unor surse din cadrul Apple, citate de The Information, gigantul american va lansa în 2020 prima sa tastatură de iPad care integrează un trackpad similar celui folosit de laptopuri.

Marketingul Apple susţine de ani buni că iPad este la fel de folositor ca un PC, afirmaţie discutabilă, care capătă, însă, mai multă greutate cu ajutorul unui trackpad.

Trackpad-ul va permite utilizatorilor să folosească tableta prin intermediul unui cursor, care este suportat de iPadOS de anul trecut.

Cursorul de iPad nu este o săgeată, cum sunt obişnuiţi utilizatorii de PC. Este un cerc semiopac cu un punct în mijloc (pentru a simboliza atingerea cu degetul).

Tastatura celor de la Apple nu ar fi şi prima de acest gen. De anul trecut, de când Apple a inclus suportul pentru cursor, au apărut deja o serie de tastaturi cu trackpad ale unor firme terţe.

Apple urmează să lanseze anul acesta o nouă generaţie de iPad. Este de aşteptat ca tastatura să fie lansată împreună cu acestea şi să fie, cel puţin la început, oferit doar pentru modelul de top, iPad Pro.

Sursa : news.ro

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri