Căutare Live

BlackBerry incearca sa atraga cumparatori printr-un videoclip

Fara a trada un efort de marketing remarcabil, cei de la BlackBerry au facut public zilele trecute un videoclip de promovare pentru BlackBerry 10.

Nu este de a atrage cumparatori noi pentru terminalele companiei printr-un clip muzical sau scurt metraj. Prima iteratia a acestui concept implica melodia Keep on Loving You si era lansata la sfarsitul lunii septembrie, anul trecut.

Desi nu este foarte evident, clipul de mai jos este un motiv de sarbatoare si o ocazie speciala pentru BlackBerry pentru a celebra popularitatea noii platforme si a noului dispozitiv Z10. Pentru ca succesul este in egala masura dedicat dezvoltatorilor si utilizatorilor, videoclipul incearca sa treaca in revista ambele performante. Pentru a-si atinge scopul, echipa de producatori ai reclamei au apelat la melodia At Last al lui Etta James. Aceasta din urma este una dintre cele mai rezonanate melodii din ultimii 30 de ani cand vine vorba de exprimat entuziasm pentru o anumita regasire sau reintalnire.

Citeste AICI continuarea articolului!

La urmatorul Google Nexus ar putea colabora Nikon... Microsoft a anuntat intreruperea suportului pentru Windows Phone 8...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri