Antena Căutare

Cât noroc să ai? A scris ceva pe Google apoi a fost angajat acolo! Ce trebuie să cauți

Luând în calcul aura de mister din jurul procesului de angajare la Google, nu ar trebui să vă mire că cineva a ajuns să fie angajat după nişte căutări norocoase.

Luând în calcul aura de mister din jurul procesului de angajare la Google, nu ar trebui să vă mire că cineva a ajuns să fie angajat după nişte căutări norocoase.

Oricine a urmărit un documentar despre angajaţii Google sau a avut ocazia să vorbească cu unul dintre ei, vă poate confirma că respectivele persoane sunt foarte bune în activităţile pe care le întreprind. Partea ciudată este că mulţi dintre ei s-ar putea să nu fi căutat să se angajeze la Google, în schimb Google i-a găsit pe ei.

Conform unei postări detaliate legate de aventura prin care a trecut pentru a deveni un angajat Google, un individ cu numele de Max Rosett nu a depus niciodată un CV la gigantul din Mountain View, aşteptând o lungă perioadă de timp după aceea să fie contactat de un expert în recrutare.

CITEȘTE MAI DEPARTE

Schimbare majoră pentru utilizatorii de Instagram! O restricție importantă pentru poze a fost eliminată...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x