Antena Căutare

Nimeni nu bănuia așa ceva. Ce se întâmplă cu contul tău Facebook după ce mori! În dreptul numelui va apărea ceva neobișnuit!

Chiar dacă stingerea din viață este un subiect delicat, ar fi bine să alegi tu ce se întâmplă cu contul de Facebook după ce mori, în loc să lași acest subiect la voia întâmplării

Chiar dacă stingerea din viață este un subiect delicat, ar fi bine să alegi tu ce se întâmplă cu contul de Facebook după ce mori, în loc să lași acest subiect la voia întâmplării.

În urmă cu câteva săptămâni, am scris un material vizavi de modul în care poți alege ce se întâmplă cu toate datele tale din spatele contului Google când nu mai ești. În cele mai multe situații însă, profilul de Facebook s-ar putea totuși să fie chiar mai important decât o adresă de email. În definitiv, tu alegi dacă toată activitatea ta pe Facebook va fi moștenirea ta online pentru totdeauna sau va dispărea în eter. Gigantul în socializare vă oferă două opțiuni.

Înainte însă ca acestea să intre în vigoare, cineva trebuie să notifice Facebook că ați trecut în neființă. Cum era de așteptat, respectivul proces implică un formular online pe care trebuie să-l completeze cineva binevoitor, preferabil un membru al familiei. Acesta poate fi accesat la această adresă și implică detalierea mai multor particularități. Ideal ar fi chiar ca cineva să urce pe respectivul formular o poză cu un certificat de deces pentru eficientizarea procesului. În orice caz, merită reținut că procesul de memorializare a unei pagini nu este automat, ci implică o echipă de persoane care verifică și, eventual, aprobă cererile, pentru a se evita glumele proaste.

Tranformarea paginii tale de Facebook într-un memorial ce va putea fi folosit de prieteni pentru a posta aminitiri cu tine sau pentru a oferi câteva gânduri familiei, reprezintă un gest rezonabil. Același gest implică însă definirea unui administrator pentru pagina ta post-mortem, iar respectiva persoană trebuie aleasă în timpul vieții. Din momentul în care ați particularizat această opțiune și nu mai sunteți, se vor întâmpla mai multe lucruri importante.

Citește mai departe pe Playtech.

Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x