PlayStation Mobile vine in octombrie

Inca de la anuntul PlayStation Vita sub numele de NGP, Sony a discutat despre programul PlayStation Suite, prin intermediul caruia vor fi lansate jocuri atat pentru telefoane mobile, cat si pentru noua consola portabila. La E3 2012 Sony a redenumit acest program PlayStation Mobile si l-a extins si catre tablete, insa nu a oferit o data la care vom putea beneficia de el.

La TGS, compania japoneza a anuntat ca vom vedea primele titluri PlayStation Mobile incepand cu luna octombrie, iar tarile confirmate momentan cu suport pentru acestea vor fi Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Japonia, Canada si Franta. Acest lucru poate insemna ca oricine detine un cont Sony Entertainment Network din oricare din aceste tari va putea sa cumpere si sa joace aceste titluri.

Citeste AICI continuarea articolului!

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri