Schimbare majoră la Facebook! Cuvintele pentru care se va da block, automat

Facebook ia măsuri drastice! Anunțul a fost făcut chiar de Mark Zuckerberg.

Schimbare majoră la Facebook! Cuvintele pentru care se va da block, automat

Profimedia

După ce a fost ținta numeroaselor critici pentru decizia de a nu bloca o postare a președintelui Donald Trump, în care avertiza că în momentul în care „încep jafurile, începem să tragem”, Mark Zuckerberg a anunțat că va schimba politica platformei.

Astfel, politicienilor care promovează, pe Facebook, ura, discriminarea și violența, le va fi blocat dreptul la replică.

Oana Roman, mesaj furibund pentru vlogger-ul care instiga la violarea minorelor: „Sigur dormi bine noaptea!” Reacția incredibilă a lui Alexandru Bălan „Colo”

Inițial, Zuckerberg și-a motivat decizia de a nu bloca mesajul lui Trump, prin faptul că mesajul președintelui făcea referire, de fapt, la siguranţa naţională.

Twitter a blocat aceeaşi postare pe motiv că încalcă termenii platformei cu privire la instigarea la violenţă.

„Știi că gâtul tău poate să zboare? Ai grijă cum te uiți pe temele alea. Îți tai capul!” Înregistrare șocantă: Un student din Iași își amenință profesorul cu moartea

Între timp, Donald Trump și-a cerut iertare pentru expresia folosită, motivând că nu a știut istoria din spatele amenințării.

„Când încep jafurile, începem să tragem”, sunt vorbele deja celebre, rostite în anii '60, ale lui Walter Headley, șef, la acea vreme, a Poliției din Miami. Headley a rămas în amintirea americanilor pentru actele de violență comise asupra cetățenilor de culoare.

Ultimele știri