Live acumFilm: Razboiul stelelor - Trezirea Fortei
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Trei carti care te prostesc

Cartile sunt extrem de utile in adolescenta, pentru a ne pune la treaba imaginatia, dar si la maturitate, atunci cand avem nevoie sa evadam din cotidian. Cu toate acestea, se pare ca nu toate cartile publicate sunt de folos. Multe dintre ele ar insemna o pierdere grava de timp. Gasiti exemplele mai jos!

1. Loteria pentru toata lumea

Aceasta carte da sperante persoanelor care o citesc, spunandu-le ca a castiga la loterie poate deveni un mod de viata accesibil.

2. Cum sa rezolvi Sudoku pas cu pas

In carte sunt descrise modalitatile prin care se poate rezolva un Sudoku, cum ar fi "scaneaza randurile", "completeaza spatiile libere". Cu adevarat util, nu?

3. Ghid avansat pentru a te masturba

Dr. Harold Litten, autorul cartii, da sfaturi cititorilor sai despre cum sa te masturbezi singur, dar si cum sa te atingi de fata cu un alt barbat (sau femeie). Putin cam fara rost sa ne invete un lucru pe care noi oricum il stim mai bine.

Ca o scurta impresie dupa ce am citit review-urile acestor carti: americanii ii considera pe cei din jurul lor extrem de prosti, avand in vedere ca simt nevoia sa ii ajute pana si cu sfaturi despre masturbare.

Sursa: cracked.com

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro