VIDEO! Facebook va disparea pe data de 5 noiembrie

Cea mai mare retea de socializare din lume, Facebook, este noua tinta a hackerilor de la Anonymous, care au declarat ca vor da jos site-ul pe data de 5 noiembrie.

Acest grup de hackeri, care a a devenit cunoscut dupa atacurile informatice asupra site-urilor de plati online Visa si PayPal, intentioneaza sa atace si sa dezactiveze reteaua Facebook la sfarsitul acestui an. De ce? Pentru ca, spun ei, Facebook-ul vinde informatii agentiilor guvernamentale si ofera acces la retea, pentru ca acestea sa poata spiona oamenii din toata lumea.

Printre tintele precedente ale grupului de hacker Anonymous se afla fostul Guvern egiptean, Guvernul italian, Iranul si societati care au exclus site-ul WikiLeaks din serviciile lor.

Printr-un clip video postat pe Youtube, hackerii ii indeamna pe oameni sa se alature cauzei lor nobile de a distruge Facebook-ul.

Insa compania lui Mark Zuckerberg nu se sperie, aceasta promitand ca va oferi 500 de dolari utilizatorilor care descopera erori sau incalcari ale protocoalelor de securitate. De asemenea, Facebook l-a angajat luna trecuta si pe cel mai celebru hacker din lume, George Hotz (GeoHot), cel care a deblocat iPhone si consola PlayStation3.socialmediadaily.com.au
Ultimele știri