Antena Căutare

5 alimente care devin toxice dacă le reîncălzești

În mod obișnuit, aceste alimente nu sunt periculoase, ba chiar s-ar putea afla pe lista celor sănătoase. E incredibil, deci, cât de mult rău îți pot face dacă le reîncălzești!....

În mod obișnuit, aceste alimente nu sunt periculoase, ba chiar s-ar putea afla pe lista celor sănătoase. E incredibil, deci, cât de mult rău îți pot face dacă le reîncălzești!

În weeekend, multe dintre noi obişnuiesc să gătească pentru săptămâna viitoare. Însă, unele alimente, dacă sunt reîncălzite, nu doar că îşi pierd din calităţile nutriţionale, dar pot deveni şi toxice.

1. Ciupercile
Cel mai bine este să le consumi de îndată ce le-ai gătit sau dacă îţi mai rămâne o porţie pentru a doua zi, mănânc-o rece. Când sunt reîncălzite, ciupercile pot deveni periculoase pentru sistemul digestiv, întrucât apar nişte modificări în structura unor proteine din compoziţia lor.

Citește mai departe!

Articolul continuă după reclamă

Un banal articol vestimentar poate duce la ORBIRE! Milioane de oameni îl poartă zilnic, dar nimeni nu ştie de pericol... Leac MIRACULOS pentru picioarele obosite! Toţi spun că funcţionează!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x