Antena Căutare

Stresul şi stilul de viaţă alert provoacă dezechilibre în organism! Ce sfaturi ne dau specialiștii și cum vindecăm problemele intestinale

Stresul şi stilul de viaţă alert, cu mesele luate pe fugă, în timp, provoacă dezechilibre în organism, avertizează medicii. Unul dintre primele semne pe care le dă corpul că nu mai poate face acestui ritm de viaţă nesănătos este disconfortul abdominal. Şi înainte de a fuga la raftul cu medicamente, poate n-ar strica să vă gândiţi la variantele naturale de reechilibrare.

Ruxandra a ajuns la medic în urmă cu doi ani din cauza unor dureri insuportabile. Ce avea să descopere atunci, i-a schimabat total viaţa. „Nu am așteptat să stau foarte mult, două zile, am stat numai la pat pentru că durerile erau groaznice. Tot ce înseamnă bazin. Am eliminat lichidul ce a fost”, a spus Ruxandra.

Medicii insistă asupra meselor bogate în fibre, nu doar în cazul pacienţilor cu probleme. Pâinea, cerealele integrale, mazărea sunt cele mai bune remedii naturale, până să ajungem la medicamente.

Constrângerile intestinale repetate, de-a lungul unei perioade mai lungi nu sunt neapărat îngrijorătoare, spun medicii. Dar, dacă problemele apar acut, persistă o perioadă şi sunt asociate şi cu alte simptome precum durerile abdominale sau sângerări, atunci este motiv de îngrijorare şi de mers la medic. Cei mai vulnerabili sunt oamenii cu vârste între 50 şi 80 de ani. 5% dintre ei au dezvoltat cancer de colon.

Reţeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu a deschis simultan trei centre de excelenţă, investiţie de 3,7 milioane euro... Acestea sunt alimentelor care încetinesc îmbătrânirea pielii...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x