Live acumDragoste de tata
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Ce zodii sunt compatibile în Septembrie. Ies scantei in dormitor

Iată ce zodii din horoscop sunt compatibile în amor în luna septembrie!

zodii amor in septembrie

Luna septembrie vine cu o puternică compatibilitate între anumite semne zodiacale. Analizând segmentul dragostei, nativii vor avea parte de de adevărate surprize, descoperind noi potriviri neașteptate și aproape de perfecțiune între zodii. Iată ce zodii din horoscop sunt compatibile în amor în luna septembrie!

Horoscop zilnic 28 august. Ce zodie e binecuvântată azi de astre

Zodii compatibile în Septembrie Berbec

Zodiei Berbec îi place sexul fierbinte. Pasional şi nerăbdător să smulgă hainele, uneori chiar din pragul uşii, Berbecul renunţă de multe ori la preludiu şi trece direct la acţiune. Sunt cei care acţionează, nu cei care se pierd în scenarii, şi preferă să facă sex în ritm alert.

Compatibilitate erotică ridicată cu Leu - Un „meci” senzual perfect, sexul între Berbec şi Leu este plin de erotism. Ambii nativi sunt plini de dorinţă şi se dedică trup şi suflet plăcerii sexuale a partenerului. Nici măcar hainele nu sunt un impediment în calea pasiunii dintre ei, dar ar fi bine să fie, totuşi, lăsate deoparte, altfel vor arde mocnit din cauza amorului pătimaş.

Zodii compatibile în Septembrie Taur

Taurilor le place ca înainte de amor să fie seduşi cu un vin vechi şi o cină delicioasă. Pentru ei, sexul pe stomacul gol nu este o opţiune, iar o masă copioasă este cel mai bun preludiu. Au libido extraordinar şi sunt dispuşi să facă sex chiar şi zile în şir. De multe ori, doar foamea le stă în cale.

Compatibilitate erotică ridicată cu: Fecioară.

În dormitor, senzualitatea Taurului se amestecă armonios cu atenţia la detalii a Fecioarei. Partidele lor de sex sunt romantice şi foarte expresive. Preferă siguranţa în detrimentul adrenalinei, aşa că vor face mereu amor cu jaluzelele trase şi uşile închise cu cheia. Totuşi, îşi vor deschide larg „porţile” conşiinţei către partener, căruia vor să îi satisfacă cele mai profunde dorinţe erotice.

Zodii compatibile în Septembrie Gemeni

Gemenii se excită când sunt provocaţi intelectual și au un stil sexual aparte. Să nu fii surprins dacă partenerul tău, aflat în zodia Gemeni, va fi excitat de integrame sau de problemele de matematică rezolvate la dublu. Guralivul nativ poate răspunde cu o erecţie sau cu roşu în obraji atunci când este stimulat mental.

Compatibilitate erotică ridicată cu: Balanţă. În aşternuturi, Gemenii vor fi pur şi simplu captivaţi de senzualitatea Balanţei. Sunt atât de compatibili în ceea ce priveşte sexul, încât ar putea da lecţii despre partide de sex reuşite. Chiar dacă Gemenii se plictisesc repede de obicei, când vine vorba de amor cu o Balanţă nimeni şi nimic nu le poate diminua entuziasmul.

Zodii compatibile în Septembrie Rac

Racii par foarte timizi la început, latura lor erotică iese la iveală când încep să se simtă confortabil, iar surprizele constau în orgasme extrem de intense. Compatibilitate erotică - Fecioară. Atât Fecioara, cât şi Racul seduc prin stimularea simţurilor. Un parfum cu feromoni, o lenjerie mătăsoasă, nişte braţe bine lucrate sau o muzică senzuală pe fundal sunt câteva din armele lor cele mai de preţ. De aceea, atracţia dintre ei este de cele mai multe ori extrem de puternică. În plus, Racul este foarte senzual, în timp ce Fecioara este cea care se pretează la partide de sex perverse. Un echilibru perfect.

Zodii compatibile în Septembrie Leu

Dorinţa Leului de a fi vedetă îi dă un aer dramatic în viaţa de zi cu zi, dar şi în dormitor. Compatibilitate erotică ridicată cu: Săgetător. Cheful de sex al Săgetătorului este la fel de mare precum al Leului, la fel şi „pachetul cu beneficii”. Ambii nativi adoră aventura şi să îşi asume riscuri în dormitor. Pentru ei, sexul nu este doar o cale de a potoli tensiunea sexuală, ci şi o rutină sportivă foarte eficientă: fiecare partidă de sex între Săgetători şi Lei este foarte antrenantă, îi lasă transpiraţi, lipsiţi de vlagă, dar şi cu o greutate mai mică pe cântar.

Zodii compatibile în Septembrie Fecioară

Fecioara face sex doar pe suprafeţe imaculate deoarece este fixistă şi obsedată de disciplină. Compatibilitate erotică ridicată cu Fecioară. Femeia Fecioară este de obicei pasivă în dormitor, în timp ce bărbatul Fecioară este cel agresiv. Se pricep de minune la a-şi provoca plăcere unul altuia, iar experienţele sexuale dintre ei doi sunt întotdeauna foarte puternice.

Zodii compatibile în Septembrie Balanță

Balanţa poate „juca” orice rol în dormitor. Nativul Balanţă este intrigat de orice sursă de inspiraţie erotică şi foarte deschis când vine vorba de sex. Gata oricând să îmbrace o costumaţie indecentă şi încântată să ia biciul în mână în timpul unei partide de amor ieşite din comun, Balanţa se poate adapta uşor aproape oricărei fantezii sexuale. Compatibilitate erotică ridicată cu: Vărsător. Balanţă cu Vărsător: În ceea ce priveşte sexul, Vărsătorul are o abordare extrem de dinamică şi creativă. Chiar dacă Balanţa este mai agresivă, Vărsătorul este dispus să se lase dominat. Pentru că din durere se nasc cele mai frumoase opere de artă, capacitatea şi talentul Vărsătorului de a performa în dormitor precum un zeu va creşte cu fiecare vânătaie lăsată de Balanţă pe pielea lui.

Zodii compatibile în Septembrie Săgetător

Săgetătorul îşi face partenerii de sex să se simtă speciali. Dacă vrei să te bucuri de amor fierbinte, cumpără lacăte care nu pot fi sparte uşor. Compatibilitate erotică ridicată cu Vărsător Săgetător cu Vărsător. De obicei, Săgetătorul nu se lasă consumat de emoţii şi îşi asumă angajamente, dar dacă există pe lumea asta un ţel căruia îi este trup şi suflet dedicat, acesta este aducerea partenerului la orgasm. În partidele de sex cu Vărsătorul, nativul Săgetător domină fără ca cel dintâi să observe măcar. Întâlnirile lor erotice sunt întotdeauna distractive.

Zodii compatibile în Septembrie Scorpion. Stil sexual: Cu toţii ştim că Scorpionii sunt adepţii ciudăţeniilor în dormitor, însă nu toată lumea înţelege că nebuniile lor pavează calea spre plăceri nebănuite. Compatibilitate erotică ridicată cu: Carpricorn. Scorpionul este plin de imaginaţie, în timp ce energia sexuală şi rezistenţa la efort a Capricornului poate oferi ore întregi de amor exploziv. Sexul dintre ei este atât de bun încât după o singură partidă, care le poate pecetlui destinele, se aud clopote de nuntă.

Zodii compatibile în Septembrie Capricorn

Capricornul este extrem de pasional Stil sexual: Capricornii par de multe ori pierduţi în munca lor, dar asta este doar o modalitate de a-şi atrage partenerii prin atitudinea lor inapordabilă. Totuşi, odată ce ajung în dormitor, strategiile lor sunt la fel de dure ca cele folosite în confruntările profesionale. Compatibilitate erotică ridicată cu Peşti: Fiind firi visătoare, jocurile erotice şi jocurile de rol sunt preferatele Peştilor, iar Capricornii iubesc să se lase pradă acestor idei deocheate, deşi de obicei sunt sceptici şi cu garda sus. Dezinvoltura fanteziilor lor şi explorarea reciprocă a punctelor erogene, fizice şi mentale, duc la sesiuni fierbinţi de amor. Peştii nu spun niciodată „nu”, iar Capricornii sunt fericiţi când trebuie să dea ordine şi comenzi între cearşafuri.

Zodii compatibile în Septembrie Vărsător

Vărsătorul nu se dă în lături de la nimic Stil sexual: Nimeni nu poate îmblânzi spiritele libere şi excentrice ale Vărsătorilor. Compatibilitate erotică ridicată cu: Gemeni. La fel ca în cazul Gemenilor, Vărsătorii sunt stimulaţi de stimularea intelectuală. Un plus în cazul lor este dispoziţia de a încerca orice li se pare interesant şi neobişnuit, motiv pentru care nu se feresc să pună în practică chiar şi cele mai bizare fetişuri şi fantezii ale partenerului.

Zodii compatibile în Septembrie Pești

Peştii sunt foarte deschişi la dorinţele partenerilor. Ca amant, nativul Peşti este un cameleon, gata să se adapteze preferinţelor, dorinţelor şi stilului sexual al partenerului. Sunt fiinţe emoţionale şi deloc practice, dar entuziasmul şi natura lor empatică îi face să se descurce perfect în a-i satisface pe cei care le trec prin pat, dar şi în a accepta să fie satisfăcuţi. Sunt foarte deschişi şi sexul cu ei este întotdeuna o experienţă fantastică. Compatibilitate erotică ridicată cu: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn.

sursa: adevărul.ro