Antena Căutare

Cum să cucerești pe cineva în funcție de zodie. Horoscopul seducției nu dă greș niciodată

Horoscopul seducției te poate ajuta să cucerești pe cineva, în funcție de zodia pe care o are. Descoperă ce dezvăluie astrele despre fiecare nativ în parte și ce ai de făcut ca să poți ajunge la inima cuiva.

imagine cu mainile unui cuplu, in interiorul unui cerc cu cele 12 semne ale zodiilor din horoscop Galerie
Descoperă cum poți să cucerești pe cineva în funcție de zodia în care s-a născut | sursa foto: Shutterstock

Atunci când vrei să cucerești pe cineva poți lua în calcul și zodia respectivei persoane, căci fiecare nativ prezintă anumite caracteristici specifice semnului zodiacal în care s-a născut. Descoperă în rândurile de mai jos ce sfaturi și trucuri îți oferă horoscopul seducției, pentru a avea șansa mai mari să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine.

Horoscopul seducției îți arată cum să cucerești pe cineva în funcție de zodie

Cunoscând anumite trăsături ale zodiilor ai șanse mai mari să cucerești o persoa. Ce trebuie să descoperi despre fiecare nativ în parte?

Berbecul adoră să i se dea dreptate în tot ceea ce face și să câștige orice „luptă” și-a propus, așa că sigur o să-l faci să se simtă bine dacă îi dai senzația că el conduce întotdeauna și că e mult mai puternic decât tine.

Citește și: Ce calități și ce defecte ai în funcție de zodie. Horoscopul acesta arată totul despre tine

Taurul iubește mâncarea, așa că poți folosi această slăbiciune a sa pentru a-l cuceri mai rapid. Nu va refuza o cină romantică la un restaurant sofisticat și nici un festin la domiciliu, presărat cu filme, seriale sau discuții interesante.

Gemenii sunt o zodie destul de complicată și greu de cucerit, dar trebuie să afli că acest nativ este impresionat nu de fizicul celor din jur, ci mai degrabă de mintea lor. Cu cât îl vei surprinde mai mult, cu atât mai bine.

Citește și: Cele mai bârfitoare zodii ale horoscopului. Ce nativi vor discuta pe la spate toate secretele celorlalți

Ca să cucerești pe cineva din zodia rac, horoscopul seducției te sfătuiește să te arăți cât mai loial și fidel. Acest nativ adoră atenția și ideea de-a fi mereu în centrul atenției și orice porție de răsfăț e mereu binevenită și savurată din plin.

Leul este o zodie greu de impresionat, dar poți să îl cucerești prin numeroase complimente, cuvinte laudative și admirație. Cu cât îl vei lăuda mai mult, cu atât se va simți mai bine în preajma ta.

imagine cu un cuplu si cele 12 simboluri pentru zodii asezate in cerc

Horoscopul seducției arată cum poți cuceri o persoană în funcție de zodie

Fecioara este o zodie obsedată de detalii. Nu îi scapă nimic și cu siguranță vede totul. Dacă reușești să acorzi atenție micilor detalii, atunci cu siguranță i-ai captat atenția. De asemenea, horoscopul seducției te sfătuiește să nu încerci să îl contrazici prea des pe acest nativ, fiindcă este destul de încăpățânat și se crede cel mai priceput dintre toți.

Citește și: Care sunt „puterile supranaturale” pe care ar trebui să le ai în funcție de zodia ta

Ca să cucerești pe cineva din zodiac balanță trebuie să dai dovadă de un bun simț al argumentelor. Acest nativ caută motiv de discuție în orice lucru, așa că trebuie neapărat să-I demonstrezi că ai o minte ageră. În plus, nativul adoră lucrurile frumoase, plimbările, călătoriile și locurile deosebite.

Scorpionul poate fi cucerit dacă îți arăți interesul pentru pasiunile sale mai puțin obișnuite. Nu te contrazice des cu acest nativ, căci sigur nu vei câștiga.

Poți să cucerești un săgetător dacă îi dai senzația că are toată libertatea din lume. Horoscopul seducției arată despre acest nativ faptul că adoră să fie mereu el cel care ia deciziile importante. Însă, în momentul în care se va simți constrâns sau limitat din punct de vedere al libertății, acesta se va îndepărta de tine.

Capricornul adoră să meargă la shopping, așa că sigur așa îl vei cuceri. Nativul adoră lucrurile frumoase (uneori și scumpe), așa că trebuie să încerci să îl surprinzi mereu cu tot felul de surprize, fie că este vorba despre un cadou, fie că este vorba despre un loc deosebit de vizitat în weekend, arată cei de la metro.co.uk.

Vărsătorul adoră invențiile, inovația, sistemul solar, științele, cărțile și lucrurile din sfera mistică. Dacă vei da dovadă de curiozitate, aatunci cu siguranță îi vei capta atenția.

Cei născuți în zodia pești caută mereu intimitatea și iubirea, dar ca să îi cucerești trebuie să le arăți cât de multă încredere ai în ei.

Cele mai bârfitoare zodii ale horoscopului. Ce nativi vor discuta pe la spate toate secretele celorlalți... Horoscop 16 august 2021. Informațiile momentului pentru zodii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x