Căutare Live

Horoscop 13 ianuarie 2020. Conflicte cu partenerul de viață și ocazii de neratat pe plan financiar

Horoscop zilnic, 13 ianuarie 2020, pentru fiecare zodie. Despre dragoste, bani și sănătate. Iată care sunt sfaturile astrologilor pentru a avea parte de o zi minunată.

Horoscop 13 ianuarie 2020

Citește horoscopul zilei de 13 ianuarie pentru a afla ce îți rezervă astrele.

Horoscop 13 ianuarie 2020, Zodia Berbec

Astăzi vrei cu orice preț să-ți impresionezi șefii. Este o zi bună să-ți testezi abilitățile de comunicare. Participi împreună cu colegii la ședințe și faceți planuri pentru următoarea perioadă. Acasă ai parte de întelegere cu partenerul care te răsfață cu o seară romantică.

Horoscop 13 ianuarie 2020, Zodia Taur

Deși ai parte de o zi solicitantă, reușesti să-ți stăpânești nervii atunci când intervin unele probleme la serviciu. Seara te poți relaxa în compania partenerului, ziua fiind favorabilă întâlnirilor romantice.

Horoscop 13 ianuarie 2020, Zodia Gemeni

Ai tot felul de discuții și confruntări cu membrii familiei, posibil din cauza împărțirii inegale a treburilor casnice sau a banilor. Detașează-te și caută în timpul liber să te ocupi cu lucruri care-ți fac placere!

Horoscop 13 ianuarie 2020, Zodia Rac

Astăzi, ai de-a face cu o situație favorabilă în planul profesional și realizezi că ceea ce credeai a fi de neatins, ar putea fi obținut destul de ușor. Ești determinată să-ți duci planurile la bun sfârșit.

Horoscop 13 ianuarie 2020, Zodia Leu

Astăzi, ai curaj să experimentezi proiecte noi la locul de muncă. În a doua parte a zilei îți faci socoteli financiare, dar nu îți ies planurile, pentru că apar cheltuieli pe care nu le-ai prevăzut.

Horoscop 13 ianuarie 2020, Zodia Fecioară

Citește și
colaj de imagini cu elena andreianu si crbl, langa oase si crbl la asia express
Cât de mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui CRBL. Alesia moștenește frumusețea părinților
Cât de mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui CRBL. Alesia moștenește frumusețea părinților
fotografie cu eclipsa de soare vazuta de aproape
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
colaj de imagini cu ioana tiriac imbracata in alb si negru
Cum arăta Ioana Țiriac înainte de schimbările făcute în ultima vreme. Fiica lui Ion Țiriac este foarte diferită
Cum arăta Ioana Țiriac înainte de schimbările făcute în ultima vreme. Fiica lui Ion Țiriac este foarte diferită
Mai multe articole

Ai resurse nelimitate în ceea ce privește dorința de a avansa în carieră. La birou ți se aduc la cunoștință o serie de sarcini, care nu suferă amânare. Se anunță o zi aglomerată, însă reușești să te organizezi și termini totul la timp.

Horoscop 13 ianuarie 2020, Zodia Balanță

Contextul astral de astăzi te ajută să rezolvi un conflict la locul de muncă. Unii colegi au tendința de a exagera cu privire la niște situații care apar. Te-ai săturat de discuții în contradictoriu și încerci să te comporți normal, pentru că nu vrei să se afle de intențiile tale cu privire la schimbarea jobului.

Horoscop 13 ianuarie 2020, Zodia Scorpion

Contextul astral de astăzi îți aduce întâlniri cu prietenii, însă în ultimul moment se ivește ceva și-ți încurcă planurile. Ești solicită de la serviciu de către unul dintre colegi, care te roagă să îl ajuți într-o problemă.

Horoscop 13 ianuarie 2020, Zodia Săgetător

Te gândești astăzi să începi o afacere. Ai multe idei și ai vrea să renunți la ceea ce ai în present, pentru că nu te mai regăsești în colectivul în care lucrezi. Pentru a merge mai departe, singurul lucru de care ai nevoie, este să ai încredere în instinctul și puterile tale.

Horoscop 13 ianuarie 2020, Zodia Capricorn

Contextul astral de astăzi îți aduce o surpriză financiară. Primești o sumă de bani de la cineva din familie, care vine într-un moment prielnic să cumperi un cadou. Totodată, te preocupă sfera intimă și discuți deschis cu partenerul de cuplu despre dorințele tale.

Horoscop 13 ianuarie 2020, Zodia Vărsător

Dacă ultimele luni au fost destul de dificile în relația cu partenerul de cuplu, astăzi partenerul încearcă să-ți explice de ce a acționat într-un anume fel, dorind din tot sufletul să lămurească situația dintre voi. Îi spui clar că vrei să lași în urmă trecutul, să nu-ți mai amintești de ipostazele, care te-au făcut să suferi.

Horoscop 13 ianuarie 2020, Zodia Pești

Planurile tale prind astăzi contur în sfera profesională. Ești mulțumită de ceea ce ai realizat până acum și ești determinată să treci la următorul nivel. Acasă te implici în sănătatea celor dragi și încerci măsuri de prevenție sau te asiguri că au un stil de viață sănătos.

Horoscopul săptămânii 13-19 ianuarie. Bani, conflicte și relații tensionate. Care sunt zilele care vor aduce câștiguri financiare substanțiale zodiilor?

sursa: perfecte.ro

Patru zodii de femei de pus pe rană, nu alta! Sunt o binecuvântare pentru bărbați, iar harul lor e divin... Ce înseamnă să vedem cu cel de-al treilea ochi. Darurile clarviziunii: "Poți vedea gânduri, entități atașate, proie...
Ultimele știri