Live acumFilm: Păcală
Prime Time 20:30Adela

Horoscopul săptămânii 13-19 ianuarie. Bani, conflicte și relații tensionate. Care sunt zilele care vor aduce câștiguri financiare substanțiale zodiilor?

Horoscopul săptămânii 13-19 ianuarie. Ce obstacole vor avea de înfruntat zodiile în zilele ce urmează? Astrologul Camelia Pătrășcanu are un sfat de aur penru toți nativii.

Horoscopul săptămânii 13-19 ianuarie 2020

„Să scăpăm de toate lucrurile și de gândurile inutile. Atât emoțional, cât și mental, ne descotorosim de lucrurile care n-au funcționat, ne-au necăjit, ne-au mîhnit. Neapărat trebuie să facem asta în această săptămână”, a spus astrologul Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Marți și miercuri vor fi zile foarte bune pentru bani. Acestea sunt zilele în care ar fi bine să ne mobilizăm și să muncim mai mult. Rezultatele se vor obține doar datorită cooperării. Potrivit Cameliei Pătrașcanu, este „foarte important cu cine ne asociem și cum stabilim numitorul comun ntre noi și ceilalți”.

Săptămâna 13-19 ianuarie va aduce și zile foarte tensionate între partneri: joi și vineri. Aici vorbim de la partenerul de viață până la colaboratori, asociați sau șefi.

România, prima țință a rachetelor iraniene! Maria Ghiorghiu, previziuni cumplite despre Al Treilea Război Mondial: „Explozii și flăcări! Nu ne așteaptă nimic bun”

„Ce ne deranjează, joi și vineri, sunt mai ales aspectele juridice, administrative. Ne vom lovi de întârzieri sau sincronizări proaste cu planurile noastre. Tendința este de a ne cere drepturile mai vehement, de a bate cu pumnul în masă, lucru nerecomandat”, a spus Camelia Pătrășcanu.

Mai multe detalii, în materialul video de mai jos:

Recomandari