Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

HOROSCOP de weekend. Suferință în dragoste pentru o zodie, în timp ce alta riscă să intre într-un mare bucluc

Horoscop de weekend, 17 – 19 august. Dacă o zodie va suferi puțin din cauza unei probleme în viața de cuplu, în acest sfârșit de săptămână, o alta riscă să intre într-un mare bucluc, dacă va divulga o informație persoanei nepotrivite.

Horoscop de weekend, 17 – 19 august. Dacă o zodie va suferi puțin din cauza unei probleme în viața de cuplu, în acest sfârșit de săptămână, o alta riscă să intre într-un mare bucluc, dacă va divulga o informație persoanei nepotrivite.

Horoscop de weekend. Berbec

Starea de sănătate ori starea generală a Berbecilor se îmbunătățește în acest weekend, ceea ce se datorează, în parte, persoanei iubite ori familiei. Acești nativi își vor recăpăta simțul umorului și pofta de viață și se vor distra alături de persoanele dragi din viața lor.

Horoscop de weekend. Taur

Taurii sunt tentați să își petreacă întregul weekend lucrând într-un fel sau altul, ceea ce nu le este recomandat. Acești nativi trebuie să își aducă aminte că viața nu este numai despre muncă și rutină. În plus, nativii în această zodie ar putea avea probleme mari în viața de cuplu, deoarece persoana iubită este deranjată de lipsa de atenție ori de promisiunile neîndeplinite. Partenerii acestor nativi ar putea decide să încheie relația, tocmai din această cauză.

Horoscop de weekend. Gemeni

Gemenii nu vor fi în apele lor în acest weekend, iar relațiile pe care le au vor avea de suferit din această cauză. Ceva îi deranjează pe acești nativi, îi preocupă ceva care, deloc firesc pentru ei, în și consumă emoțional. Însă, odată ce își vor rezolva problema, își vor reveni complet. Ar putea cere ajutorul unei persoane dragi.

Horoscop de weekend. Rac

Racii pot intra într-un bucluc în acest weekend, deoarece cineva le va dezvălui un secret ce este dificil de păstrat. Nativii în zodia Rac riscă să divulge acest secret tocmai celei mai nepotrivite persoane. Cel mai bine ar fi ca acești nativi să se descarce în legătură cu acest subiect vorbind doar cu persoana iubită ori cu cineva din familie.

Horoscop de weekend. Leu

Deși au chef să stea în casă și să se bucure de liniștea propriului cămin, Leilor le va fi imposibil să facă acest lucru. O persoană va face tot posibilul să îi scoată din casă. În final, nu le va părea rău că acceptă proprunerile acelei persoane.

Horoscop de weekend. Fecioară

Fecioarele par că au găsit metoda perfectă pentru a profita cât cuprinde de timpul liber. Acești nativi se vor odihni și vor reuși să facă tot ceea ce își propun. Însă, într-una din zilele de weekend este posibil să se simtă rău, ceea ce îi va face să înceapă să acorde mai multă atenției sănătății.

Horoscop de weekend. Balanță

Balanțele au astrele de partea lor în acest weekend și vor reuși în tot ce își propun, dar mai ales în cucerirea unei persoane speciale, dacă au acest lucru în plan. Cei care au deja o viață de cuplu se vor simți în al nouălea cer, deoarece micile tensiuni de până acum dispar complet.

Horoscop de weekend. Scorpion

Scorpionii vor face ceva special în acest sfârșit de săptămână, eventual alături de familie. Vor avea parte de momente distractive de reconectare cu copiii, părinții, frații ori persoana iubită.

Horoscop de weekend. Săgetător

Săgetătorii vor fi extrem de norocoși în acest weekend – obțin tot ce își doresc, fără efort. În plus, vor face ceva diferit în acest final de săptămână fațp de ceea ce obișnuiesc să facă în weekend.

Horoscop de weekend. Capricorn

Capricornii vor fi extrem de ocupați în acest weekend și este posibil să aibă o discuție importantă cu o persoană, conversație ce le va da de gândit. Dacă este vorba despre persoana iubită, acești nativi vor realiza că sunt în pericol să o piardă dacă nu își rezolvă problemele de cuplu.

Horoscop de weekend. Vărsător

Vărsătorii vor fi extrem de stresați în acest weekend și nimeni din jurul lor nu va înțelege care este motivul, poate nici chiar ei înșiși. Pentru ei este important să încerce să se calmeze și să vorbească cu o persoană de încredere, care i-ar putea ajuta să deslușească misterul agitației lor.

Horoscop de weekend. Pești

Peștii sunt urmăriți de ghinion în acest weekend – nimic nu le merge bine și nu reușesc să realizeze ceea ce își propun. Acești nativi vor suferi puțin, dintr-un motiv sau altul, poate din cauza unui conflict cu persoana iubită.