Horoscop DUMINICA 11 martie. ZODIA care are parte de un nou început. E timpul ei!

Esti tu aceea?

Horoscop DUMINICĂ 11 martie. Sextilul Lunii cu Neptun predispune la romantism, idealism, visare cu ochii deschiși, realizarea viselor romantice, compasiune. Același aspect predispune și la abordarea unor proiecte nerealiste, care se pot solda cu eșecuri costisitoare. O zodie va avea parte de un nou început, duminică, 11 martie 2018.

Horoscop DUMINICĂ 11 martie Berbec. Se pare că nu sunteți în formă și nu va simțiți in stare să terminați o lucrare importantă. Va sfătuim să nu va asumați noi responsabilități, pentru că riscați să va irosiți energia. În partea a două a zilei s-ar putea să fiți invitat la o petrecere, unde aveți șanse să va simțiți excelent alături de partenerul de viață și de prieteni.

Horoscop DUMINICĂ 11 martie Taur. În prima parte a zilei o cunoștință v-ar putea solicita sprijinul într-o problemă de afaceri, de pe urmă căreia puteți câștiga și dumneavoastră pe plan financiar. Este indicat să evitați speculatiile de orice natură. După o zi destul de agitată, aveți posibilitatea să petreceți o seară romantică împreună cu persoană iubită.

Horoscop DUMINICĂ 11 martie Gemeni. O ruda mai in varsta v-ar putea ajuta sa luati o decizie importanta in privinta relatiilor sentimentale. Se pare ca simtul practic nu prea va ajuta astazi. In schimb, puteti sa contati pe sprijinul familiei si al prietenilor. Este in interesul dumneavoastra sa evitati discutiile in contradictoriu.

Horoscop DUMINICĂ 11 martie Rac. Este posibil că un prieten să va propună să va asociați într-o afacere. Eastrolog.ro va sfătuiește să nu luați o decizie astăzi, pentru că riscați să nu fie cea mai bună. Relațiile sentimentale ar trebui să decurgă foarte bine. Sunt șanse să petreceți o seară romantică în compania partenerului de viață.

Horoscop DUMINICĂ 11 martie Leu. Este posibil ca un prieten sa va propuna sa va asociati intr-o afacere. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu luati o decizie astazi, pentru ca riscati sa nu fie cea mai buna. Relatiile sentimentale ar trebui sa decurga foarte bine. Sunt sanse sa petreceti o seara romantica in compania partenerului de viata.

Horoscop DUMINICĂ 11 martie Fecioară. În prima parte a zilei se întrevăd mai multe drumuri scurte în interesul familiei. Eastrolog.o va recomanda să nu va faceți un program strict pentru azi, pentru că este posibil să fiți nevoit să-l schimbați de câteva ori pe parcursul zilei.
Este o zi favorabilă rezolvării problemelor financiare. Puteți să va bazați pe intuiție. Veți avea parte de un nou început. Sunteți nativii care trec printr-o transformare benefică. Era timpul!

Horoscop DUMINICĂ 11 martie Balanță. În cursul dimineții s-ar putea să fiți cam confuz. Eastrolog.ro va recomanda să amânați deciziile de afaceri, oricât ar părea de urgente, pentru că există riscul să luați decizii greșite, cu consecințe grave. În schimb, pe plan sentimental parcurgeți o perioadă favorabilă, în care predomina romantismul, ceea ce va ajută să va păstrați moralul ridicat.

Horoscop DUMINICĂ 11 martie Scorpion. În prima parte a zilei se pare că nu va reușește mai nimic și simțiți că va irosiți energia. Prietenii și familia va înțeleg și va ajută. Eastrolog.ro va sugerează să fiți prudent și să nu refuzați ajutorul pe care vi-l oferă o persoană mai în vârstă din familie.

Horoscop DUMINICĂ 11 martie Săgetător. Nu este o zi bună pentru investiții sau pentru afaceri. În cursul dimineții s-ar putea să primiți o veste de la o rudă apropiată, care va determină să va schimbați planurile în legătură cu o călătorie. Va sfătuim să evitați activitățile care necesită atenție și putere de concentrare.

Horoscop DUMINICĂ 11 martie Capricorn. Astazi nu este recomandabil sa va asumati noi responsabilitati la locul de munca. Amanati deciziile importante si pastrati-va calmul in discutiile cu colegii! Situatia financiara ar trebui sa fie destul de buna, dar simtul practic este redus si va poate crea probleme in afaceri.

Horoscop DUMINICĂ 11 martie Vărsător. Grijile pe care vi le faceti nu par sa fie justificate. Aveti sanse reale de reusita, atat pe plan social, cat si sentimental. Nervozitatea pe care o resimtiti este cauzata de oboseala acumulata. Eastrolog.ro va recomanda sa va ocupati de activitati de rutina si sa va odihniti mai mult.

Citește și
banel nicolita
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
claudia-radu-colaj-chefi-lc-cutite
Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite, după o perioadă de sport și dietă. Tânăra a trecut printr-o transformare fizică
Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite, după o perioadă de sport și dietă. Tânăra a trecut printr-o transformare fizică
Mai multe articole

Horoscop DUMINICĂ 11 martie Pești. In prima parte a zilei aveti tendinta de a fi cam confuz si s-ar putea sa nu-i intelegeti corect pe cei din jur. Se pare ca nici intuitia nu va ajuta astazi, dar va puteti baza pe sfaturile unei rude mai in varsta. Eastrolog.ro va recomanda sa evitati intalnirile de afaceri si sa amanati deciziile importante.


Ultimele știri