Zodiile protejate de Divinitate până la finalul lunii martie! Ei sunt nativii care au noroc pe toate planurile

Trei nativi au parte de tot ce își doresc până la finalul acestei luni. Ele sunt zodiile protejate de Divinitate în această perioadă și au parte numai de bucurii în viață.

Trei nativi au parte de tot ce își doresc până la finalul acestei luni. Ele sunt zodiile protejate de Divinitate în această perioadă și au parte numai de bucurii în viață.

FECIOARĂ: Nativul Fecioară are parte de momente în care își va da seama ce își dorește de la viață. Îngerii păzitori îi vor fi aproape și va reuși să înțeleagă o serie de aspecte despre viață asupra cărora avea serioase dubii. Acest semn zodiacal știe să facă față unor situații dificile, știe să se orienteze bine atunci când e în bucluc, iar cu puțin sprijin divin poate face bine în jur.

BALANȚĂ: Și Balanța are parte de protecție divină în următoarea perioadă. Semnul de aer are parte de surprize plăcute după o perioadă de foc prin care a trecut. Este una dintre zodiile care își va păstra echilibrul și va avea parte doar de armonie în viața ei.LEU: Leul, mai năzdrăvan de fel, va fi protejat și el de Divinitate. Va avea parte de o serie de revelații și nu e exclus să se apropie mai mult de cele sfinte, de spiritualitate.

SĂGETĂTOR: Săgetătorul va fi nevoit să ierte mult în următoarea perioadă. Până la finalul lunii trebuie să facă pace cu cei din jur, să pună accentul pe lucrurile cu adevărat importante pentru sufletul său. Nativul de foc are parte de multe evenimente fericite până pe 31 martie, evenimente din care va ieși mai întărit, mai responsabil, mai bun, mai generos.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri