Căutare Live

Horoscop mayaș luna iulie 2018. Trei zodii au parte de schimbări radicale în viața lor, iar una - CEA MAI MARE DEZAMĂGIRE AMOROASĂ

Horoscop mayaș luna iulie 2018: Pentru trei nativi această lună este una cu totul unică. Vor avea parte de momente neașteptate încă din primele zile ale lunii.

Horoscop mayaș luna iulie 2018: Pentru trei nativi această lună este una cu totul unică. Vor avea parte de momente neașteptate încă din primele zile ale lunii.

Berbeci, aveți grijă la felul în care luați în frâu anumite probleme, mai ales dacă sunt de natură sentimentală. Din previziunile mayașe rezultă că în luna iulie nu e bine să călătoriți mult și în niciun caz neînsoțiți. Apar episoade depresive.

Tauri, luna iulie vă aduce tot ce nu ați visat vreodată de la soartă. Multe lucruri capătă sens, ceea ce înseamnă că veți avea în sfârșit ocazia să faceți ce v-ați propus de mai multă vreme.

Gemeni, lucrurile nu se pot schimba de la o zi la alta doar pocnind din degete. E nevoie de decizii luate după o mai lungă analiză.

Racilor, luna lui Cuptor va fi pentru voi una cu adevărat fierbinte! Din păcate, veți trăi cea mai mare dezamăgire amoroasă!

Lei, nu de voi depinde cum se schimbă situația la locul de muncă. În iulie, cuvântul vostru capătă putere.

Fecioare, aveți o lună în care trebuie să cântăriți cu maximă atenție părțile pozitive și cele negative din viața voastră. Nu e o lună a schimbării majore, căci ea a început deja. Luați-o ușor.

Balanțe, luna iulie poate fi luna în care Cupidon vă ajută în căutarea dragostei. E o perioadă excelentă.

Scorpioni, pentru voi iulie va fi o lună cu bătaie lungă. Apar multe modificări în programul vostru de zi cu zi, iar marea schimbare are loc în sfera profesională.

Săgetători, niciodată nu e timpul pierdut pentru iertare. Fie că ceri iertare sau ierți pe cineva, în iulie pot avea loc împăcări istorice.

Capricorni, pentru voi lucrurile se așază încă de la început de lună. Nu aduce anul ce aduce luna lui Cuptor!

Vărsători, totul pare de domeniul fantasticului în cea de-a șaptea lună din an. Veți fi bombardați cu tot felul de informații de care e bine să profitați.

Pești, la voi lucrurile sunt mai calme. Totul se armonizează treptat, totul capătă culoare. Nu e motiv de panică.

Horoscopul zilei de 4 iulie! Zodia care va primi o veste neaşteptată. Află şi tu ce îţi rezervă astrele!... Magia Zilei. Mihai Voropchievici, despre posesorii prenumelor care încep cu litera I: Se ofensează uşor! Atenţie mare!...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x