Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Horoscop Balanță 2020. Previziuni astrale despre dragoste, carieră și sănătate

Horoscop Balanță 2020. Află ce îți rezervă astrele în următorul an. Despre dragoste, carieră și sănătate.

Horoscopul anului 2020 pentru zodia Balanță

https://pixabay.com/

Anul 2020 are o energie benefică pentru un potențial infinit pentru dvs. Faptul că cifra 20 este repetată de două ori dă mai multă putere anului dvs., oferindu-vă ajutor extern și determinare pentru a obține ceea ce vă propuneți.

Horoscop Balanță 2020 - Dragoste

Fii prudent în dragoste și nu da inima ta la primul care se întâmplă. Cu toții ne dorim ca ei să ne iubească așa cum suntem, dar mai întâi trebuie să ne iubim pe noi înșine și asta se face prin a avea grijă de noi înșine, să ne răsfățăm, să ne iubim, dar în parametri sănătoși și, mai ales, să curățăm tiparele inconștiente care ne limitează.

Horoscop Balanță 2020 - Sănătate

La nivel energetic, predarea excesivă față de celălalt ne provoacă un vid în chakra abdomenului, cu nenumăratele probleme de sănătate pe care acest lucru le poate implica. Pentru a găsi echilibrul. Grija față de propria persoană trebuie să fie prima noastră preocupare.

Horoscop Balanță 2020 - Carieră

Concentrează-te pe obiectivele tale și nu lăsa nimic sau pe nimeni să te abată de la calea ta. Ești o ființă de luminată, capabilă să contribuie cu multe lucruri pozitive și vei face tot ce potși pentru a-ți lumina calea. Continuați și folosiți potențialul dvs. mare, resursele și carisma voastră pentru a scăpa de el persoanele care vă pun piedică.

Citește și: Horoscop Fecioară 2020. Previziuni astrale despre dragoste, carieră și sănătate

Recomandari