Antena Căutare

Horoscop țigănesc. Află ce îți rezervă viitorul potrivit zodiilor romilor

Afla care este zodia ta in horoscopul tiganesc si ce iti rezerva viitorul. Horoscopul romilor este un sistem foarte vechi, pe care nomazii il citeau de mii de ani in stele si zodii.

Află care este zodia ta în horoscopul țigănesc și ce îți rezervă viitorul. Horoscopul romilor este un sistem foarte vechi, pe care nomazii îl citeau de mii de ani în stele și zodii.

Cupa (21 ianuarie – 19 februarie)

Cei născuți sub semnul cupei sunt oameni intuitivi, flexibili, întreprinzători, dar care nu își găsesc ușor liniștea sufletească.

Capela (20 februarie – 20 martie)

Articolul continuă după reclamă

Cei născuți sub semnul capelei sunt romantici incurabili, dar și naivi din fire. Oamenii de sub semnul capelei se simt adesea batjocoriți și fraieriti, pentru că gândirea lor refuză să înțeleagă perfidia și răutatea.

Pumnalul (21 martie – 20 aprilie)

Că și cei născuți în zodia berbec, cei născuți sub semnul pumnalului sunt aventuroși și încăpățânați. Fire competitivă și lider înnăscut, pumnalul este, însă și destul de idealist și adesea suferă atunci când nu reușește să-și pună planurile în aplicare.

Coroana (21 aprilie – 20 mai)

Cei născuți sub semnul coroanei sunt obsedați de bani și avere, de aceea pot fi buni economiști. Trebuie doar să evite să devină zgârciți, din nevoia de a avea mereu bani în conturi și multe proprietăți. Egoiști și adesea foarte încăpățânați, oamenii coroana au orgoliul foarte sensibil.

Sfeșnicul (21 mai – 20 iunie)

Cei născuți sub semnul sfeșnicului sunt persoane inteligente, lideri și persoane de încredere, pe care te poți baza la nevoie. Pentru că mulți admira sfeșnicul, aceste persoane pot ajunge să fie invidiate, chiar dacă viață nu le este mereu ușoară.

Roată (21 iunie – 21 iulie)

Cei născuți sub semnul roțîi sunt nesiguri, timizi și instabili psihic, dar și pătimași și curajoși. Tebuie să îți faci timp pentru persoanele dragi, să le asculți și să le oferi din timpul tău, deoarece riști să pierzi oportunități importante.

Steaua (22 iulie – 22 august)

Oamenii născuți sub stea sunt foarte speciali și apreciați. Optimiști convinși și firi foarte puternice, carismatici, cu personalitate puternică și idei fixe, cei născuți sub semnul stelei sunt și foarte caposi.

Clopotul (23 august – 22 septembrie)

Cei născuți sub semnul clopotului sunt asemănători cu capricornii din zodiacul nostru. Au o voință de fier și sunt foarte organizați și serioși din fire. Nu fug de greutăți și își asumă greșelile, mai puțîn când vine vorba de viață sentimentală, unde sunt destul de neiertatori.

Moneda (23 septembrie -22 octombrie)

Cei născuți sub semnul monedei sunt asemănători gemenilor din zodiacul nostru. Mincinoși, manipulatori dar și comunicatori de excepție și firi joviale. Averea celor născuți în această perioada se va mari sistematic în urmă unor afaceri care par riscante la început.

Cuțitul (23 octombrie – 21 noiembrie)

Cei născuți sub semnul cuțitului sunt foarte repeziți și aiuriti din fire. Agresivi și iuți la manie, cei născuți sub acest semn sunt foarte orgolioși și ancapatanati.

Toporul (22 noiembrie – 21 decembrie)

Cei născuți sub semnul toporului sunt cei care au mereu idei bune. Pragmatici și cu o gândire logică, cei născuți sub semnul toporului se pierd adesea în detalii și uită scopul final. Creativi și serioși, topoarele vor mereu să fie lăsăți să acționeze după legile lor și cel mai mult tânjesc după libertate.

Potcoavă (22 decembrie – 20 ianuarie)

Cei născuți în această perioada sunt foarte norocoși și muncitori, dar atrag adesea ura celor din jur din cauza norocului. Atunci când iubirea nu vine sau este pierdută pentru o vreme, potcoavă se adâncește în muncă și asta îi aduce și mai multă productivitate

Sursă: partidaromilor.ro

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Totul despre nativii cărora le place să critice pe toată lumea. Zodia de care toată... Horoscop țigănesc septembrie 2018. 5 zodii care au un noroc rar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos Vineri, 19.07.2024, 09:55
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x