Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30X Factor

Horoscop Zilnic. Horoscopul Zilei - 1 ianuarie 2020. Schimbări majore pentru nativii capricorn, iar scorpionii sunt atrași de tentații

Daca vorbim de schimbari majore la inceput de an, atunci vorbim de CAPRICORNI. In special in ce priveste cariera, acesti nativi sunt favoritii astrelor.

Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 1 ianuarie VĂRSĂTOR

Pentru VARSATORI, este o perioada buna pentru a relua legaturile cu vechi prieteni, poate si cu fosti parteneri. Vorbim in cazul lor de dorinta de a face pace cu trecutul.

Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 1 ianuarie PEȘTI

Nativii PESTI primesc vesti excelente in plan financiar. De asemenea, este o perioada prielnica unei afaceri cu sanse sa fie profitabila de la bun inceput.

Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 1 ianuarie BERBEC

BERBECII au toate motivele sa inceapa noul an cu zambetul pe buze. Buna parte dintre ei au incheiat 2019 cu bine, asa ca nu au motive de ingrojorare nici pe viitor.

Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 1 ianuarie TAUR

TAURII incep anul cu sentimentul straniu ca un lucru fie bun, fie inspaimantator este pe cale sa se petreaca. Pasesc in noul deceniu cu o usoara stare de neliniste.

Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 1 ianuarie GEMENI

GEMENII isi schimba planurile cu o viteza ametitoare. Unii dintre ei pot suferi anul acesta teama ca nu se bucura suficient de viata, ca nu experimenteaza tot ce trebuie.

Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 1 ianuarie RAC

Invitatii tentante, calatorii, distractie sunt cuvintele de oridine pentru RACI. Incep anul cum nu se poate mai bine, plini de optimism si incredere.

Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 1 ianuarie LEU

Farmecul personal este cea mai buna arma a nativilor LEU. Cu incredere in energia pe care o emana, pot duce la bun sfarsit orice isi propun.

Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 1 ianuarie FECIOARĂ

Nici nu a inceput bine anul, ca FECIOARELOR deja le sta gandul la cum sa isi imbunatateasca situatia financiara. Sfatul astrelor pentru ele este. sa arunce un ochi si la alte planuri.

Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 1 ianuarie BALANȚĂ

Dragi BALANTE, chiar daca va doriti sa fiti mereu acolo pentru cei dragi, nu e necesar sa va asumati raspunderea pentru greselile lor. Putin egoism nu strica niciodata.

Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 1 ianuarie SCORPION

SCORPIONII ar putea fi atrasi de tentatii. mai usor decat in mod normal. Dorinta de aventura, de noi experiente ii poate face usor vulnerabili.

Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 1 ianuarie SĂGETĂTOR

SAGETATORII pot da impresia ca nu sunt atenti, ca nu acorda importanta celor din jur, insa, in realitate, sunt ochi si urechi. Iar aceasta disimulare este numai in avantajul lor.

Recomandari