Live acumSacrificiul (r)
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 12 ianuarie. O destăinuire poate schimba viața acestei zodii. Pentru ce nativi se aud clopote de nuntă?

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 12 ianuarie. Iubirea răsare de unde nu te aștepți. Acești vor simți flacăra pasiunii pentru o persoană pe care o cunosc de ceva vreme.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 12 ianuarie - zodia Capricorn

Sfaturile sau simpla prezență a Capricornilor le-ar putea ridica moralul celor apropiați.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 12 ianuarie - zodia Vărsător

Dacă Vărsătorii au sentimente nebănuite pentru o persoană apropiată, ar fi momentul ideal să pună lucrurile la punct. Sinceritatea este cheia, dar asta nu înseamnă că vă va aduce și răspunsul dorit.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 12 ianuarie - zodia Pești

Nativii Pești muncesc prea mult. Cel mai bine ar fi să faceți pași mici spre succes și, întretimp, să vă bucurați și de plăcerile vieții de zi cu zi.

România, prima țință a rachetelor iraniene! Maria Ghiorghiu, previziuni cumplite despre Al Treilea Război Mondial: „Explozii și flăcări! Nu ne așteaptă nimic bun”

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 12 ianuarie - zodia Berbec

Vulnerabilitatea s-ar putea să fie mai apreciată decât orgoliul, așa că Berbecii ar trebui să aibă, din când în când, încredere să își deschidă inima. Astăzi ar putea fi un început.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 12 ianuarie - zodia Taur

Nimeni nu le poate spune Taurilor ce să facă. Astăzi, însă, încăpățânarea v-ar putea crea probleme. Lăsați mândria la o parte și cereți ajutorul persoanelor în care aveți încredere.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 12 ianuarie - zodia Gemeni

Gemenii au șansa de a le spune lucrurilor pe nume. Recunoașteți că inima voastră bate cu putere pentru o anumită persoană. Cine știe, poate se aud clopote de nuntă!

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 12 ianuarie - zodia Rac

Racii sunt foarte bine aspectați pe plan sentimental, mai ales cei singuri.

Ce le-au pregătit astrele celorlalte zodii, puteți afla, din materialul video de mai sus.