Căutare Live

Horoscop 16 aprilie. Luna Nouă în Berbec schimbă radical viața acestor zodii: mărire și decădere

Horoscopul din 16 aprilie este sub influența fenomenului de Luna Noua in Berbec și va recomanda sa luați aminte la toate schimbările care vor suverni in prima zi din săptămână. Este o zi de luni excepțională sub aspectul evenimentelor majore: unele zodii se vor confrunta cu adevaruri dure.

Horoscopul din 16 aprilie este sub influența fenomenului de Luna Nouă în Berbec și vă recomandă să luați aminte la toate schimbările care vor suverni în prima zi din săptămână. Este o zi de luni excepțională sub aspectul evenimentelor majore: unele zodii se vor confrunta cu adevăruri dure, dar eliberatoare, altele vor lua decizii pentru toată viața. Vezi ce ți-a rezervat ție horoscopul zilei de luni, 16 aprilie 2018.

Horoscop 16 aprilie Berbec

Ai șanse mari să rezolvi tot ce a rămas restant de patru săptămâni încoace. Dacă ai nevoie de ajutor, de la cine nu te aștepți îl primești. Totul este să te lași ajutat sau măcar să asculți sfaturile celorlalți. Concentrează-te pe acțiunile prioritare. După-amiază ți-ar prinde bine un masaj, un tratament de înfrumusețare sau o vizită prin magazinele preferate.

Horoscop 16 aprilie Taur

Este bine să fii cât mai retras, pentru că energia vitală este fluctuantă și este dificil să te implici în treburi complexe. Există suficiențe persoane în preajmă ta, care te pot ajută și chiar o vor face dacă îi soliciți. Mai ales femeile îți sunt astăzi de bun augur. Luna Nouă în Berbec te atenționează asupra sănății. Posibil că sănătatea să-ți creeze neplăceri, dar sunt momente pasagere.

Horoscop 16 aprilie Gemeni

Relația cu prietenii este importantă, pentru că aceste persoane îți pot oferi sfaturi și idei bune, de care ai nevoie în segmentul profesional în care activezi. Chiar dacă se vor iscă discuții sonore, ia aminte la temele abordate și lasă critică deoparte. De asemenea, relațiile cu șefii sunt tensionate și provocatoare. Luna Nouă în Berbec te răscolește, dar horoscopul zilei își recomandă să îți temperezi toate pornirile. Vorbește puțin, direct și la obiect.

Horoscop 16 aprilie Rac

Este o zi cu multă forfotă în sferă profesională. Întâlniri, discuții, schimb de experiență cu persoane din același domeniu în care lucrezi și tu. Sunt posibile divergente de opinie, dar cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să depășești totul cu bine. După-amiază, rezervă-ți momente pentru a fi alături de cei dragi. Compania lor te va liniști.

Horoscop 16 aprilie Leu

Minunat ar fi să-ți rafinezi sufletul prin activități culturale sau discuții filozofice cu persoanele din anturajul apropiat. Divergențele de opinie apărute pe tot parcursul zilei te vor stimula să studiezi și alte perspective asupra desfășurării vieții cotidiene. Pe de altă parte sunt momente excelente de a te gândi la un plan de călătorii sau de studii.

Horoscop 16 aprilie Fecioară

Se pare că va trebui să acorzi o atenție deosebită cheltuielilor comune cu alții. Pe seamă lor, partenerul de viață sau colaboratorii îți pot reproșa faptul că ești cam risipitor în ultima vreme. Ascultă ce spun ceilalți și depune eforturi pentru a remedia situația. Este vorba numai despre schimbarea modului în care folosești și administrezi bani sau bunuri împreună cu alții. Luna Nouă în Berbec te va ilumina, vei ști ce decizii să iei la momentul potrivit.

Horoscop 16 aprilie Balanța

Este o zi în care părerile și reacțiile celorlalți te interesează în mod special. Împrumuți din toate acestea câte ceva, pe considerentul că așa îți este mai bine deocamdată. Totuși, selectează ce ți se potrivește, deoarece riști să te pierzi într-un noian de situații și relații nefolositoare. După-amiază, relaxează-te alături de cei dragi și de încredere.

Horoscop 16 aprilie Scorpion

La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale, datorită opiniilor diferite legate de cum ar trebui rezolvate niște sarcini urgente. Controlează-ți emoțiile și ocupă-te numai de îndatoririle tale. Sănătatea este vulnerabilă, însă nu se recomanda consultații, analize medicale sau intervenții chirurgicale. Îngrijește-te pe îndelete!

Horoscop 16 aprilie Săgetător

Te poți pune în valoare în anturajul familial. Cei dragi îți sunt alături, chiar dacă, pe alocuri mai apăr niscai umbre care te necăjesc. Totul este să fii deschis față de persoanele dragi din preajmă ta, să le asculți doleanțele sau să le urmezi sfaturile. După-amiază rezervă-ți momente pentru un hobby sau pentru plimbări liniștite în aer liber.

Horoscop 16 aprilie Capricorn

Casă și familia sunt temele importante ale acestei zile. Sunt posibile dialoguri interesante cu rudele, pe teme patrimoniale sau pentru a ajută pe cineva din familie. Vin multe provocări din partea anturajului familial așa încât fii prudent. Selectează-ți prioritățile și evită să îți irosești resursele materiale pe te miri ce.

Horoscop 16 aprilie Vărsător

Astăzi sunt importante relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. Totuși, comunicarea poate fi îngreunată, pentru că ești implicat în prea multe treburi și gândurile hoinăresc ușor de la o temă la altă. Cineva din anturajul profesional îți va oferi informații prețioase despre unele conflicte care mocnesc în umbră. Ia aminte la cele aflate astăzi!

Horoscop 16 aprilie Pești

Se întrezăresc cheltuieli pentru uzul tău personal, dar poate fi vorba și despre a investi în diverse programe de instruire personală sau profesională. Bugetul disponibil pentru astfel de cheltuieli este destul de redus, de aceea selectează prioritățile. După-amiază se pare că ți se vor mari veniturile din muncă realizată la serviciu.

Previziunile runelor pentru săptămâna 16-22 aprilie. Una dintre zodii e pregătită să înceapă o viață nouă pe toate planu... Gemenii se scaldă-n bani. Pun mâna pe sume importante, care le asigură viitorul. Horoscopul zilei 15 Aprilie 2018...
Parteneri
Dacă ai această grupă de sânge, este posibil să te confrunți cu probleme de memorie
Catine.ro
Ultimele știri
x