Căutare Live

Horoscopul iubirii. Luna aprilie 2022 le pregătește momente de pasiune în cuplu unor zodii

Iată că astrele sunt pregătite să le arate unor zodii faptul că vor avea parte de multă iubire în perioada următoare. Luna apirilie 2022 este una a regăsirii de sine.

Horoscopul iubirii. Luna aprilie 2022 le pregătește momente de pasiune în cuplu unor zodii

Shutterstock

Horoscopul iubirii le-a pregătit unor zodii zile de iubire, de pasiune și de bucurie alături de partenerii lor de viață. Pentru Raci, Fecioare și Scorpioni, această lună va fi o adevărată revelație pentru casa iubirii lor.

Zodiile care vor cunoaște adevărata iubire în luna aprilie 2022

Iată că, unele zodii vor avea mai mult noroc din punct de vedere al iubirii în luna aprilie 2022. Printre cele mai pasionale se numără Racii, Fecioarele și Scorpionii. Iată ce le-au pregătit astrele și ce li se va întâmpla în această lună a anului 2022.

Racii, mai pasionali ca niciodată în aprilie 2022

Racii trebuie să se aștepte la o lună plină de iubire în aprilie 2022. Persoanele din această zodie vor avea parte de afecțiune cum nu au mai simțit de foarte multă vreme. Trebuie să fie pregătiți ca dragostea să le inunde fiecare celulă din corp. Cineva cu care nu ați mai ținut legătura de ceva vreme va apărea în viața dumneavoastră și trebuie să fiți pregătit să acceptați toată dragostea pe care poate să v-o ofere. Familia dumneavoastră vă este alături și trebuie să profitați imediat de toată căldura emoțională pe care o veți primi.

Citește și: Top 5 cele mai ghinioniste zodii din 2022. Previziunile experților despre bani, carieră și iubire

Fecioarele, mai iubite ca niciodată în aprilie 2022

Fecioarele se vor bucura de o lună plină de dragoste și de pasiune în cuplu. Aceștia vor descoperi cum să iubească din nou la intensitate maximă. E o lună plină de bucurie și de pace în relațiile de iubire. Iată că, după o perioadă mai lungă de timp în care nu au resimțit afecțiunea din partea celor din jur, fecioarele vor găsi marea iubire. Vor ști cum să reaprindă flacăra iubirii.

Scorpionii se bucură de o lună plină de iubire în aprilie 2022

Scorpionii sunt pregătiți să își întâmpine marea dragoste care așteaptă să-i surprindă. Aceștia se bucură de succes pe plan amoros. Vor ști cum să facă relația de iubire să funcționeze perfect și vor avea momente de intimitate în cuplu și în casnicie. Persoana iubită va ști cum să se poarte cu tine pentru a-ți crea confortul emoțional pe care îl căutați de atât de multă vreme.

Citește și: Top 3 cele mai norocoase zodii în anul 2022. Previziunile experților despre bani, iubire și sănătate

2 zodii infidele în anul 2022

Taurii vor înșela persoana iubită în 2022

Principala planetă de vină pentru necazurile tale este Uranus. De fapt, poți spune că această planetă este îngerul rău care stă pe umărul tău drept și îți șoptește lucruri rele. Deși vei avea tot ce îți dorești, poate că ai deja, lăcomia te va corupe și te va face să te gândești cum ar fi dacă ai încerca altceva.

Cel mai mare motiv pentru care cu siguranță vei încerca să cauți fericirea în altă parte este faptul că nu suporți rutina. Relațiile plictisitoare sunt ceva de care ești cel mai speriat. Deci, chiar și la primul semn de rutină care apare, vei ieși acolo și vei căuta aventura. Păcat - se va întoarce rău înapoi.

Vărsătorii vor înșela în anul 2022

Personalitatea ta nu funcționează în favoarea ta. Este un fapt binecunoscut că fiecare Vărsător este destul de egoist și egocentric. Nu este că nu vei ajuta pe nimeni, dar vei calcula întotdeauna care decizie funcționează cel mai mult în favoarea ta. În acest proces, se poate întâmpla să rănești pe cineva pe care îl iubești.

În plus, nu ești persoana cea mai potrivită pentru a face compromisuri, ceea ce face lucrurile și mai complicate. Dacă te plictisești, iar șansele să o faci sunt foarte mari, vei merge acolo pentru a găsi entuziasm – poate o mică aventură?

Horoscop zilnic 4 aprilie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și s... Horoscop zilnic 5 aprilie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și s...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x