Live acumSacrificiul (r)
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Horoscopul runelor pentru 20-26 ianuarie, cu Mihai Voropchievici! Scorpionii primesc bani de la cei apropiați, fecioarele plâng de bucurie

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru perioada 20-26 ianuarie! Ce te așteaptă, în funcție de zodie?

Horoscopul runelor pentru 20-26 ianuarie

sursa foto: click.ro

Nativii trebuie să fie atenți, căci zilele următoare pot aduce pentru unele persoane frământări, griji sau supărări. Sunt și zodii care primesc vești excelente și care vor avea șansa să își schimbe viața. Ce anunță horoscopul runelor pentru periada 20-26 ianuarie?

HOROSCOP RUNE 20-26 IANUARIE

Berbec - au câștigat pe toate planurile. Sunt marii învingători ai săptămânii viitoare.

Taur - relaxați-vă, nu vă faceți griji suplimentare pentru cineva. Faceți-i o vizită, că vrea să vă vadă.

Gemeni - vești bune, bani destul de mulți și un cadou surpriză.

Rac - se frământă, își fac griji, au avut o săptămână mai grea. Acum las toate grijile deoparte și se pregătesc pentru o săptămână mult mai bună.

Ce te așteaptă, în funcție de zodie?

Leu - schimbați tactica și așa veți câștiga. Unde ați fost buni, fiți nebuni.

Fecioară - fertilitate și belșug. Visele vi se împlinesc.

Balanță - trebui să își consolideze poziția, la serviciu, acasă, în societate. Dacă le provoci, să te ferești de Balanțe.

Scorpion - au certitudini. Toți care se gândesc la ei le vor oferi ceva minunat, un sfat, un cadou, bani.

Săgatător - intră într-o zonă de necunoscut, nu știi ce te frământă, învăluit într-o aură de mister. Totul, din cauza frământărilor. Trebuie să discute cu cei din jur.

Capricorn - au gânduri mari. Ori un serviciu nou, ori o casă nouă sau chiar să dispară o săptămână. Vor neapărat o schimbare.

Vărsător - are o sătpămână de devoalare a unor adevăruri importante. Vine un impact major, o rezolvare majoră. Acest adevăr este ca un efect de bumerang.

Pești - cu gândul la distracție, vor să plece într-o călătorie.

Sursa: Antena 3