Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Horoscopul săptămânii 16- 22 decembrie 2019. Șapte zile de foc pentru șase zodii! Certuri și împăcări neașteptate. Cui i se va schimba viața?

Horoscopul săptămânii 16- 22 decembrie 2019. Se anunță zile de foc pentru șase zodii mai puțin norocoase. Conflicte la locul de muncă, reapariția unei persoane cu care au avut un confict în trecut.

Horoscopul săptămânii 16- 22 decembrie 2019 - zodia SĂGETĂTOR

Începem cu nativii care sunt predispuşi la conflict săptămâna aceasta. SĂGETĂTORII nu trebuie să-şi facă griji în privinţa şefilor, însă, dacă vorbim de colegi, neînţelegerile sunt pe ordinea de zi. Sfatul astrelor este să vă concentraţi pe o nouă asociere sau parteneriat.

Horoscopul săptămânii 16- 22 decembrie 2019 - zodia CAPRICORN

Pregătirile pentru sărbători au început, iar CAPRICORNII vor resimţi asta din plin. Testaţi lucruri noi, aventuraţi-vă, gustaţi cele mai stranii feluri de mâncare, însă, aveţi grijă să nu faceţi excese de niciun fel.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de luni, 16 decembrie 2019. Veste URIAȘĂ la capitolul bani pentru acești nativi! Berbecii trebuie să lupte pentru a-și salva relația

Horoscopul săptămânii 16- 22 decembrie 2019 - zodia VĂRSĂTOR

Acum, să vorbim de norocoşii săptămânii. VĂRSĂTORILOR li se pot întâmpla cel puţin 3 lucruri bune: o mutare benefică - în ceea ce priveşte jobul sau locuinţa, reglarea unor chestiuni delicate sau o discuție importantă care le poate schimba viaţa.

Horoscopul săptămânii 16- 22 decembrie 2019 - zodia PEȘTI

PEŞTII ar trebui să se bazeze mai degrabă pe logică decât pe intuiţie dacă vor să rezolve nişte probleme mai vechi. În plus, astrele prevăd o împăcare cu cineva cu care v-aţi certat, dar şi o ascesiune socială excelentă.

Temperaturi de primăvară la mijlocul lunii decembrie. Când se vor înregistra 21 de grade și cum va fi vremea de Crăciun?

Horoscopul săptămânii 16- 22 decembrie 2019 - zodia BERBEC

Nativii BERBEC nu ar trebui să semneze contracte sau să ia decizii legate de hârtii, documente. Nici zona relaţiilor nu este tocmai roz, dar există un plus. Vă veţi da seama cine profită de voi, iar în cuplu veţi stabili noi reguli. lucru nu tocmai plăcut pentru parteneri.

Horoscopul săptămânii 16- 22 decembrie 2019 - zodia TAUR

În schimb TAURII, sunt susţinuţi de astre şi în dragoste şi pe plan profesional. În iubire v-aţi putea găsi sufletul pereche, iar pentru al doilea sector sector, actele şi semnarea lor nu ar trebui să vă facă probleme. Totuşi, cei care plănuiţi să vă daţi demisia, mai aşteptaţi până anul viitor.

Recomandari