Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Horoscopul zilei de 17 februarie. Zodia care va CLACA! Stresul şi problemele îşi pun amprenta

Vărsătorii ştiu că timpul trece foarte repede şi mai ales weekendul! Aşa că dacă şi-au propus să înceapă o activitate nouă. Acum e momentul!

Vărsătorii ştiu că timpul trece foarte repede şi mai ales weekendul! Aşa că dacă şi-au propus să înceapă o activitate nouă. Acum e momentul!

Peştii vor termina toate treburile casnice într-un timp record, iar apoi o sesiune de cumpărături poate fi o idee excelentă.

Şi Berbecii şi-ar dori o sesiune de shopping însă după câteva calcule financiare, cheful va dispărea brusc şi nu vor mai ieşi nicăieri. Cine a spus că nu se pot simţi foarte bine şi acasă?

Pentru Tauri se întrevede o călătorie cu familia! Au atat de multa energie încât o pot împarţi şi celor din jur. Doar e sâmbată, nu-i aşa?

În schimb, pentru Gemeni, situaţia nu e aşa de roz. Sedentarismul şi stresul şi-au cam pus amprenta asupra lor. N-ar fi rău să incerce chiar de astăzi.un stil de viaţă mai sănătos!

Totul se va întoarce înzecit, dacă Racii vor oferi mai multă afecţiune celor dragi! Iar armonia în casă, va fi nelipsită!

Dacă vreţi să râdeţi şi să uitaţi de orice problemă, Leii vor fi singurii responsabili pentru bunadispoziţie! Vor fi cu gândul doar la distracţie

Nativii Fecioară vor fi săgetaţi astăzi.Cupidon este singurul vinovat. Toată ziua vor ofta şi se vor gândi la sufletul pereche.

Balanţele vor fi într-o formă de zile mari! Şi datorită acestei stări, vor avea doar evenimente favorabile.

A sosit timpul ca Scorpionii să-şi facă ordine în viaţă! Ar fi indicat să se înconjoare de mai multi oameni pozitivi şi să nu se mai consume din orice lucru mărunt!

Săgetătorii sunt petrecăreţi în această sâmbătă. Ar putea ieşi la o seară de dans, la un festival sau la o petrecere cu prietenii-

Capricornii doresc să aducă ceva nou în relaţia de cuplu! Vor să reinventeze pasiunea.aşadar, partenerul de viaţă va fi mai mult decât încântat!

Recomandari