Căutare Live

La mulți ani, Florin Piersic, la împlinirea vârstei de 84 de ani!

Florin Piersic, îndrăgitul actor, acest colos al cinematografiei românești, împlinește astăzi, vârsta de 84 de ani.

Întrebat într-un interviu, la Realitatea.net, cum crede că își vor aminti oamenii de el, peste 20 de ani, Florin Piersic a spus:
”Peste 20 de ani nu o să își mai amintească nimeni....Îmi pare rău că trebuie să spun asta."

Deși regretă și nu-i face plăcere să spună asta, artistul este pesimist în ce privește renumele său în viitor, și crede că generațiile viitoare nici nu vor ști că el a existat.

"Peste 20 de ani, nici nu vor ști, probabil, că a existat un actor și un om pe care îl chema...Eu spun că peste 20 de ani nu o să își mai amintească nimeni. Îmi pare rău că trebuie să îți spun asta. Nu îmi face plăcere să spun asta, dar am colegi, prieteni, parteneri de toate vârstele și constat că din ce în ce mai puțin sunt pomeniți."

Când vorbește despre foșții săi colegi,care nu mai sunt în viață, maestrul susține că are un regret profund.

"Mă doare foarte tare. Mă doare sufletul când mă gândesc că au rămas atât de puțini… Eu nu i-am uitat și ei există în sufletul și in mintea mea”, a declarat Florin Piersic, conform aceleași surse.

De asemenea, în același interviu, marele actor se mai arată nemulțumit de faptul că oamenii vorbesc despre marii artiști sau încep să-i aprecieze și să le recunoască valoarea doar după ce aceștia nu mai sunt.

"Oamenii isi amintesc de cei care sunt valorosi, din pacate, sau incep sa vorbeasca cât de cât, numai dupa ce ei nu mai sunt."

Plante pe care trebuie să le ai în casă! Ele atrag energia pozitivă și aduc prosperitate... Ce schimbări poți face în noul an pentru casă...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri