Căutare Live

Mașini germane la mâna a doua! Iată care sunt cele mai ieftine oferte!

Statisticile specialiștilor în domeniul auto arată că românii preferă autoturismele germane. Iată câteva mașini germane la mâna a doua care merită să fie cumpărate:

Statisticile specialiștilor în domeniul auto arată că românii preferă autoturismele germane. Iată câteva mașini germane la mâna a doua care merită să fie cumpărate:

BMW E46 are câteva motorizări fiabile și extrem de bine realizate. În această categorie se încadrează și modelului 316i care este echipat cu un motor de 1.9 litri si 105 cp.

Opel a realizat automobile fiabile. Modelul recunoscut ca fiind cel mai bun din punct de vedere al motorizării este limuzina Vectra cu motorul 2.2 DTi.

Vezi cele mai ieftine mașini la mâna a doua scoase la vânzare pe CarZZ.ro, peste 30.000 de oferte la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

O altă mașină germană fiabilă și care merită să fie cumpărată este Mercedes. Este vorba de un monovolum, de un Vito cu 8 locuri, echipat cu motorul 2.2 CDi de 130 cp.

Un Audi A4 de prin 2004-2005 poate fi cumpărat cu 5000 de Euro fără probleme. Pe CarZZ.ro sunt peste 5.500 de anunțuri cu mașini marca Audi de vânzare din toată țara.

Vrei să îți cumperi un apartament? Acestea sunt cele mai bine vândute!... Ce superstiții au românii atunci când se gândesc să se mute într-o nouă casă?...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri