Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Amendă uriașă pentru femeia care a filmat un bărbat în timp ce se autosatisfăcea într-un vagon de tren: „Nu trebuia să pună imaginile pe internet”

O sumă uriașă trebuie să plătească o femeie, care și-a surprins un coleg de compartiment în timp ce se autosatisfăcea într-un tren de persoane. Tânăra a înregistrat totul și apoi a urcat imaginile în mediul online

O sumă uriașă trebuie să plătească o femeie, care și-a surprins un coleg de compartiment în timp ce se autosatisfăcea într-un tren de persoane. Tânăra a înregistrat totul și apoi a urcat imaginile în mediul online.

Acest gest ar putea s-o coste serios, avocatul bărbatului surprins într-o postură jenantă fiind convinsă că va avea câștig de cauză.

Incidentul s-a petrecut în Franța, iar trenul circula pe ruta Paris - Poitiers, iar potrivit celei care a filmat întreaga scenă individul a început să se atingă în timp ce o fixase cu privirea. În mod evident, bărbatul a suportat rigorile legii, însă faptul că filmul a ajuns pe internet ar putea s-o coste pe femeie aproape 50.000 de euro. Aceasta este suma cerută de avocată, care a invocat faptul că tânăra nu avrea niciu drept să facă publice imaginile respective.