Căutare Live

Te pregătești să naști și vrei să arăți minunat în prima ta poză cu bebelușul? Vezi ce trebuie să faci

Multe femei s-au întrebat, probabil, dacă atunci când vor da naștere copilului lor va fi nevoie să se mai îngrijească și de machiaj. Specialistul în make-up Stela Ciciu răspunde categoric "DA"!

Make-up artistul Stela Ciciu oferă sfaturi pentru viitoarele mămici

Multe femei s-au întrebat, probabil, dacă atunci când vor da naștere copilului lor va fi nevoie să se mai îngrijească și de machiaj. Specialistul în make-up Stela Ciciu răspunde categoric "DA"!

Nu trebuie adoptat un machiaj sofisticat sau prea încărcat, însă câteva etape de bază nu vor fi niciodată greu de realizat, ba mai mult, în prima poză cu bebelușul vostru veți ieși minunat.

Sunt sigură că în momentul în care programați nașterea sau se apropie termenul, machiajul este ultimul lucru la care vă gândiți și că cel mai important este ca atât mama, cât și copilul să fie bine. Însă, totodată, momentul în care vă veți ține pentru prima dată bebelușul în brațe, cu siguranță va fi imortalizat într-o fotografie, așa că de ce să nu fiți puțin pregătite”, a declarat specialistul.

Nașterea trebuie privită ca un antrenament de cardio foarte intens sau ca o baie în piscină, de aceea Stela Ciciu recomandă un machiaj minimal, rezistent la apă: „Pentru ten, alegeți un fond de ten waterproof, rezistent la transfer, și puțin anticearcăn în zona ochilor. Pentru pleoapa mobilă a ochilor aplicați un fard natural, apropiat de culoarea pielii, iar pe linia genelor, unul într-o nuanță cu 3-4 tonuri mai închis. Pentru gene alegeți un rimel rezistent la apă, iar sprâncenele aveți grijă să le pensați și să le conturați, deoarece acestea schimbă total fizionomia. În ceea ce privește blush-ul, vă recomand o nuanță naturală, iar pentru buze, în funcție de preferințele fiecăruia, alegeți un tratament de buze, un glos sau un ruj natural, de ce nu, a încheiat make-up artistul.

Stela Ciciu oferă sfaturi pentru viitoarele mămici

Despre Stela Ciciu:

Este unul dintre cei mai renumiți make-up artiști din România, având prezență constantă la Bucharest Fashion Week și Mamaia Summer Fashion Week. A fost make-up artist la numeroase evenimente de prestigiu, precum Fashion Show – Palatul Regal București, Airbrush Tatoo, la deschiderea concertului Swedish House Mafia, prezentarea de modă în cadrul deschiderii campionatului mondial de sky – Austria, Fashion Show Saint Tropez – Franta și multe altele.

Realizează machiaj de teatru, operă, film, body painting, fantezie, fashion și beauty și s-a ocupat de machiajul mai multor vedete autohtone: Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Gheorghe Hagi, Alteța Sa Regală Principesa Margareta, Principesa Maria, Cătălin Botezatu, Mirela Boureanu Vaida, Alexandra Ungureanu, Oana Roman, Alexandru Papadopol, Geanina Corondan, Gina Pistol, Rita Mureșanu, Connect-R, DJ Sava şi Shift.

VIDEO GENIAL: Cum să îţi îndrepţi părul fără placă sau uscător! Nu îl arzi deloc, iar rezultatul e spectaculos... Cel mai tare machiaj pentru noaptea de Revelion! Îl faci în câteva minute, iar rezultatul este spectaculos...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri