Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Thalia, întâlnire de gradul 3 cu sora ei, actrița de telenovele Laura Zapata. Cele două se urăsc de moarte | VIDEO

Thalia, intalnire de gradul 3 cu sora ei, actrița de telenovele Laura Zapata.

Thalia, întâlnire de gradul 3 sora ei, actrița de telenovele Laura Zapata. Întâlnirea a avut loc la aniversarea de 100 de ani a bunicii lor, Eva Mange.

Divergenţele dintre cele două sunt arhicunoscute, Laura Zapata învinovățind-o pe artista mexicană Thalia pentru moartea prematură a mamei lor.

Se pare că Laura Zapata, cea care are grijă de bunica lor, și-a călcat pe inimă și i-a îndeplinit dorința sărbătoritei Eva Mange de a o invita pe Thalia la evenimentul dedicat în onoarea ei.

A post shared by gainfante (@gainfante) on

”Eu am invitat-o, iar ea mi-a răspuns sec că va veni, în măsura în care va avea timp”, a declarat actrița Laura Zapata.

Spre surprinderea tuturor, Thalia și-a făcut apariția împreună cu soțul ei, omul de afaceri Tommy Mottola, dar și cu cei doi copii, Sabrina și Matthew. Nu a venit cu mâna goală, ci i-a făcut cadou bunicii un tort cu șase etaje.

Mai mult decât atât, aparent, deși presa susține că ”se urăsc de moarte”, ele au cântat împreună melodia preferată a bunicii.

Thalia, întâlnire de gradul 3 cu sora ei, actrița de telenovele Laura Zapata. Cele două se urăsc de moarte | VIDEO

”O zi memorabilă! Dumnezeu ne-a binecuvântat să o vedem pe bunica la aniversarea a 100 de ani. Te iubesc, Eva Mange!”, a scris Thalia pe rețelele de socializare.

Thalia și Laura Zapata sunt surori vitrege. Cele două au jucat împreună în telenovele, fiind cea care a propulsat-o pe cântăreața mexicană în industria filmelor sud-americane. Cele două au avut însă, nenumărate divergențe, dar întâlnirea dintre ele a fost de bun augur pentru fanii care speră într-o reconciliere epocală. Să fie acesta momentul?

Recomandari