Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Cascada Bigăr, una dintre cele mai frumoase căderi de apă din lume. Peisaje care îți taie respirația

De o frumuseţe răpitoare fie vară, fie iarnă, cu peisaje care pur şi simplu îţi taie respiraţia, o minune a naturii este aşezată în inima Banatului. Cascada Bigăr, una dintre cele mai frumoase căderi de apă din lume, îngheţată acum pe alocuri, oferă celor care o vizitează o privelişte de basm. Pentru zeci de turişti, a fost destinaţia ideală în prima zi din an.

Suntem în Banatul de Munte, o zonă care păstrează câteva colţuri neatinse de mâna omului. De o frumuseţe rară este Cascada Bigăr, devenită celebră după ce a fost desemnată cea mai frumoasă cădere de apă din lume. Apele Izbucului Bigăr nu au fost atinse încă de suflarea îngheţată a iernii, însă pe alocuri muşchii de un verde smarald au fost acoperiţi de coloane de gheaţă.

În 2013, site-ul american "The World Geography" a plasat Cascada pe primul loc în topul celor mai impresionante căderi de apă din lume. De atunci, tot mai mulţi turişti o aleg ca destinaţie în orice anotimp al anului. Ba chiar şi în prima zi din 2020 cascada a primit zeci de oaspeţi.

Iarna, cel mai priceput meşter, va îngheţa curând totul la Bigăr, dând naştere unor imagini de poveste, care au impresionat şi în anii trecuţi

Recomandari