Căutare Live

Norvegia, cea mai buna tara de trait din lume

Cea mai buna tara din lume ramane in continuare Norvegia, in timp ce Zimbabwe, care se lupta cu criza economica si cu SIDA, ramane pe ultimul loc, dupa cum se arata in cel mai recent index publicat de U.N. Development Program (UNDP).

Australia si Noua Zeelanda pe primele locuri atunci cand vine vorba de cele mai bune tari in care se poate trai


Japonia este in frunte atunci cand vine vorba de longevitate, cu o medie de 83,6 ani, in timp ce in Afghanistan media de viata este de 44,6 ani. Liechtenstein are cel mai mare venit anual, in comparatie cu Zimbabwe, care are un venit de numai 176 de dolari.

2010/11/06//139670-norway_18.jpg

Fata de anul trecut, America s-a ridicat pe locul patru la standardele vietii, fata de locul 13, in timp ce Islanda a cazut pe locul 17, de pe trei.

Din cauza dificultatilor obtinerii informatiile privind veniturile unor tari, numai 169 din cele 192 de tari membre ale Natiunilor Unite au fost listate, printre absenti numarandu-se si Coreea de Nord.

2010/11/06//139668-alps-of-liechtenstein.jpg

"Mesajul este unul pozitiv. Am descoperit ca lumea este mult mai buna dupa criza", a declarat Jeni Klugman, autoarea raportului, citata de Reuters.

Conform raportului, numai trei tari au avut o rata mai mica a dezvoltarii umane decat in 1970 - Congo, Zambia si Zimbabwe.

2010/11/06//139671-zimbabwe.jpg

"Acest raport arata ca diferentele din domeniile sanatate si educatie inregistrate in tarile dezvoltate si in tarile in curs de dezvoltare sunt mai mici decat in urma cu 40 de ani", a declarat Helen Clark, directorul UNDP.

Sursa: Intact News
Foto: www.altergroup.com / www.tripadvisor.com

VIDEO! Weekend la Ranca... VIDEO! "Muzeul satului" din Arges...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri